Foto: Odder Cykel Klub

Foredrag om effektiv træning for den seriøse motionist

07-01-2015 af Mette Bak Bjerregaard
PRESSEMEDDELELSE

Effektiv træning for den seriøse motionist
Foredrag med Torbjørn Sindballe
Onsdag den 4. februar kl. 19 på Odder Bibliotek

Sæt skub i din træning med enkle værktøjer baseret på forskning og erfaring. Torbjørn Sindballe er tidligere professionel triatlet, dobbelt verdensmester og den første dansker nogensinde på podiet i den legendariske Hawaii Ironman. Torbjørn Sindballe går bag om træningens fysiologi og giver dig svarene på alle de spørgsmål, der opstår, når man gerne vil prøve kræfter med en triatlon.

Du får en grundig forståelse af fænomener som kondition, udholdenhed og bevægeøkonomi, samt hvordan du træner dem mest effektivt i de tre discipliner. Derudover går vi i dybden med, hvordan du planlægger træningen ind i en travl hverdag og opbygger sæsonen så du topper når du skal.

Foredraget er skræddersyet til den travle motionist og krydres med masser af personlige erfaringer og anekdoter, der med garanti giver gode grin og virtuel sved på panden.

Torbjørn Sindballe er forfatter til bogen "Tri: den ultimative træningsbog".

Billetter á 75 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk [1] / billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt)

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Odder Atletik & Motion og Odder Bibliotek.

22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S