Foto: Flemming Kajberg Jensen

Lahm klar til 6-dagesløb

25-01-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Når det torsdag aften, går løs med det københavnske 6-dagesløb, er det med Odderrytteren Erik Lahm på startlisten. Lahm skal sammen med københavnske Christian Lindquist, danne par nr. 13. Lahm skal cykle amatørernes 6-dagesløb, som køres tillige med, at det professionelle felt kører deres løb.
Lahm vandt for 14 dage siden, i Ballerup Super Arena, et parløb foran de professionelle ryttere Nikola Aistrup og Jonas Aaen, som danner par nr. 4 i det professionelle felt. Det var netop denne præstation, der gav udtagelsen til 6-dagesløbet for amatører.

Og selvtilliden før løbet, fejler da heller ikke noget for den stærke Odderrytter: ”Jeg har med Christian Lindquist, fået en super stærk makker. Vi satser på podiet. Om det bliver sejren eller 3. pladsen, det må tiden vise. Vi har begge god landevejsform, som giver os god udholdenhed, som kan kommes os til gode de sidste aftener.”. Kommer det fra Erik Lahm, som ser feltet, som et meget lige felt. Dog med par nr. 7, som de store favoritter.

Det er ikke første gang, at Lahm skal cykle 6-dagesløb. Tilbage i 2002 kørte han mini-6 dagsløb. Et løbet for ryttere mellem 11 og 14 år. Og den gang vandt Lahm løbet.
Om Lahm endnu en gang skal stå øverst på podiet, må tiden vise.

Du kan følge Erik Lahm og hans makker på live på løbets hjemmeside http://www.6dageslob.dk/.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder