Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Claus Rasmussen

Vingegaard på podiet

11-04-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Der blev i dag for alvor taget hul på den danske løbssæson, på landevejen. Det skete da Hjørring CC i dag arrangerede cykelløb i Bjergby.

I C-klassen havde Odder, Jonas Vingegaard og Jakob Dybdahl til start. Begge skulle køre deres første løb en senior klasse, efter sidste år begge have kørt løb i junior. Og det blev en god start på sæsonen for de to Odderryttere. Bedst gik det for Jonas, som kom med i det afgørende udbrud, med 7 andre ryttere. Da rytterne kom til målstregen efter 107 km, spurtede Jonas sig over stregen, på en fornem 3. plads.
I feltet, som kom ind nogle få minutter senere, spurtede Jakob sig ind over stregen, som nummer to, og dermed en 10. plads. Super flot kørt af de to ryttere. Hvilket lover godt for de fremtidige løb i sæsonen.

I U15 klassen var Mads Bak Bjerregaard med langt frem. Mads kom med i det afgørende udbrud, som kørte allerede på løbets første omgang. Mads første forsøgte mod slutningen af løbet, at køre fra de andre, dog uden held. Mads endte løbet, som nr. 10. Alfred Rasmussen kom ind med feltet, kort efter. Her spurtede Alfred sig over stregen som nummer to, og dermed en samlet 13. plads. Desværre for Alfred, var der kun 12 præminer at cykle om. Og Alfred måtte tage den sure plads som ”første mand til ingen ting”. Jeppe Andreasen og Oliver Friis var også med. Begge gennemførte løbet, længere nede i feltet.

I U13 gennemførte Jonathan Skov i flot stil 26,2 km., og blev en fornem nummer 14, dog uden for præmierækken. I U11 blev Jens Bak Bjerregaard nr. 7, mens Victor Skousgaard, Tobias Wallin Hjortshøj og Casper Ingeberg, alle gennemførte juniorens løb. Alle uden for præmierækken.

Der blev der lagt hurtigt ud fra start i A-Klassens løb. Trods mange forsøg på at komme i udbrud fra start, var det et samlet felt der gik ud på løbet anden omgang. Her skete der dog mere dramatik, da ca. 20-25 ryttere blev impliceret i et styrt. Styrtet bevirkede, at de restende ryttere blev inddelt i flere grupper. Hvor ingen Odderryttere kom til at sidde med helt fremme. Torkil Veyhe sluttede løbet som nr. 15, mens Mathias Bregnhøj blev nr. 17. Begge i præmierækken. Nicolai Jørgensen, og Jacob Linkis måtte begge udgå efter styrtet. Christian Elbæk og Mads Meyer gennemførte ikke.

I morgen går det løs igen. Denne gang i Aalborg. Her bliver det spændene at se, hvor mange Odder præmier der er i vente.


10 seneste nyheder:
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S
20-03-2017 Kvickly Odder på trikoen for 45. gang
17-03-2017 Junior team tyvstarter sæsonen i Belgien
14-03-2017 Tilmelding til 15. udgave af TDH åbner d. 16 marts
06-03-2017 Besøg OK til Mega Outlet
16-02-2017 Important changes i girls classes
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet