Foto: Claus Rasmussen

Vingegaard på podiet

11-04-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Der blev i dag for alvor taget hul på den danske løbssæson, på landevejen. Det skete da Hjørring CC i dag arrangerede cykelløb i Bjergby.

I C-klassen havde Odder, Jonas Vingegaard og Jakob Dybdahl til start. Begge skulle køre deres første løb en senior klasse, efter sidste år begge have kørt løb i junior. Og det blev en god start på sæsonen for de to Odderryttere. Bedst gik det for Jonas, som kom med i det afgørende udbrud, med 7 andre ryttere. Da rytterne kom til målstregen efter 107 km, spurtede Jonas sig over stregen, på en fornem 3. plads.
I feltet, som kom ind nogle få minutter senere, spurtede Jakob sig ind over stregen, som nummer to, og dermed en 10. plads. Super flot kørt af de to ryttere. Hvilket lover godt for de fremtidige løb i sæsonen.

I U15 klassen var Mads Bak Bjerregaard med langt frem. Mads kom med i det afgørende udbrud, som kørte allerede på løbets første omgang. Mads første forsøgte mod slutningen af løbet, at køre fra de andre, dog uden held. Mads endte løbet, som nr. 10. Alfred Rasmussen kom ind med feltet, kort efter. Her spurtede Alfred sig over stregen som nummer to, og dermed en samlet 13. plads. Desværre for Alfred, var der kun 12 præminer at cykle om. Og Alfred måtte tage den sure plads som ”første mand til ingen ting”. Jeppe Andreasen og Oliver Friis var også med. Begge gennemførte løbet, længere nede i feltet.

I U13 gennemførte Jonathan Skov i flot stil 26,2 km., og blev en fornem nummer 14, dog uden for præmierækken. I U11 blev Jens Bak Bjerregaard nr. 7, mens Victor Skousgaard, Tobias Wallin Hjortshøj og Casper Ingeberg, alle gennemførte juniorens løb. Alle uden for præmierækken.

Der blev der lagt hurtigt ud fra start i A-Klassens løb. Trods mange forsøg på at komme i udbrud fra start, var det et samlet felt der gik ud på løbet anden omgang. Her skete der dog mere dramatik, da ca. 20-25 ryttere blev impliceret i et styrt. Styrtet bevirkede, at de restende ryttere blev inddelt i flere grupper. Hvor ingen Odderryttere kom til at sidde med helt fremme. Torkil Veyhe sluttede løbet som nr. 15, mens Mathias Bregnhøj blev nr. 17. Begge i præmierækken. Nicolai Jørgensen, og Jacob Linkis måtte begge udgå efter styrtet. Christian Elbæk og Mads Meyer gennemførte ikke.

I morgen går det løs igen. Denne gang i Aalborg. Her bliver det spændene at se, hvor mange Odder præmier der er i vente.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder