Foto: Flemming Kajberg Jensen

Flot 6. plads til Mads Bjerregaard i Hobro

18-04-2015 af Flemming Kajberg Jensen
På en dag, hvor solen viste sig fra sin smukke side, afholdte Hobro Cykleklub i dag deres årlige cykelløb.
Det blev i alt til 3 præmier til Odder Cykel Klub, hvoraf de to blev kørt ind i U15 klassen.

Dagens bedste resultat stod Mads Bak Bjerregaard for. Mads kom ud udbrud sammen med 8 andre ryttere. De fandt ind i et godt samarbejde, og kom til mål med god afstand ned til feltet. I spurten blev det til en fornem 6. plads til Mads, som virkelig er kommet flot i gang, med årets landevejs sæson.
I feltet, som kom til mål nogle minutter senere, var der igen med en Odder rytter med langt fremme. Det var Alfred Rasmussen som krydsede stregen som nr. 10, og tog årets første præmien. I feltet var også Jeppe Andresen med langt fremme, og kom ind på en 15. plads. Desværre var det 3. pladser, fra præmien rækken. Oliver Friis var også til start i denne klasse, og gennemførte løbet i fin stil, og nogle gode løbs kilometer i benenderne.
Odders tredje, og sidste præmien i dag, stod Niels-Henning Lauridsen i C klassen for. Niels-Henning kom over stregen som nr. 11. Stefan Ryom blev nr. 15, og var første mand uden for præmierækken, mens Frederik Krause-Kjær kom igennem løbet som nr. 24.

I A-klassen var taktikken rytterne skulle være med i de udbrud der blev etableret. Løbet da heller ikke ret gammelt, før det første udbrud på 3 ryttere blev etableret, med bl.a. Mathias Bregnhøj. Trods godt samarbejde i udbruddet, kunne de ikke holde feltet bag sig, og blev derfor hentet igen. Her efter forsøgte flere grupper med Odder ryttere at komme fri, men blev kørt ind igen hver gang. På sidste omgang, får 3 ryttere desværre lov til at køre, og holder til mål. Torkil Veyhe forsøgte at stikke på en af de sidste stigninger, men kom ikke afgørende fri. Da feltet kommer til opløbet var kræfterne desværre sluppet op for Odders ryttere, og ender lige uden for præmierækken. Mathias Christensen, Torkil Veyhe, Nicolai Jørgensen og Mathias Bregnhøj kom alle med feltet til mål. Niels Asmussen, Mads Meyer og Christian Elbæk udgik undervej.
I B-klassen kom Nikolaj Fevre også med feltet til mål, dog nogle pladser fra præmierækken.
Michael Skov var til start i D-klassen. Her blev det til endnu et lærerrigt løb for Michael, som i sikker stil kom igennem løbet.
I H40 kom Søren Brødum også med feltet til mål, desværre også uden for præmierækken.
Nanna Skov var til start i U16 pige klassen. Her gennemførte Nanna endnu engang løbet flot.
I U13 klassen kæmpede Askild Brønmo flot og kom med feltet til mål. Desværre var der ikke kræfter til den store spurt, og Askild blev placeret uden for præmierækken.
Jens Bak Bjerregaard fik også tilkæmpet sig en 6. plads idag. Dog uden for præmierækken.

Mange gode takter, fra Odders ryttere i dag. Gadvide om der ikke er mange flere præmier i vente de kommende uger, når spurtformen bliver pudset lidt mere af.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber