Foto: Karina Vingegaard Rasmussen

Tre løb i Pinsedagene

25-05-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Tradition tro, blev der afholdt 3 cykelløb i Pinsen, og som altid var det klubberne Silkeborg, Herning og Hammel der var de tre klubber, som afholdte deres årlige cykelløb disse dage.

Cykelløb i Kjellerup
Silkeborg lagde ud lørdag, på deres efter hånden velkendte rute, på vejene i og omkring Kjellerup.
I A-klassen blev det til præmie til Mads Meyer, som besatte 20. pladsen og fik sidste præmie.
I B-klassen var der også præmie til Odder, da Jonas Vingegaard kørte sig over stregen som nr. 14.
I Junior var Frederik Lund også at finde blandt de ryttere der skulle have præmie. I et stort felt der kom samlet mod målstregen, spurtede Frederik cyklen over stregen som nr. 15.
Mads Bak Bjerregaard kom ind på en flot 11. plads i U15 klassen, og fik dermed igen en præmie.

Godt på vej mod A-klassen
Søndag gik det løs, med Hernings cykelløb, som blev afholdt i Ikast. Og en som var klar, til at køre løb var Jonas Vingegaard i B-klassen. Efter en flot afslutning på B-klassens 132 km lange løb, kunne thyboen, i Odder triko'en, cykle først over stregen, som vinder af B-klassens løb.
Jonas startede sæsonen C-klassen, og efter flere gode placeringer, kørte han sig hurtigt i B-klassen. Nu har han allerede etableret sig godt i B-klassen, og mon ikke at A-klassens sorte numre, sidder på ryggen af Jonas, inden sæsonen slutter.
En anden rytter som også havde god fart på cyklen, var Alfred Rasmussen i U15. Et stort felt kom samlet til målstregen, og her viste Alfred sin hurtighed på cyklen, og kørte over stregen som nr. 4. Utrolig flot spurt af Alfred.
I A-klassen blev det til en flot 11. plads til Mathias Bregnhøj, mens Jacob Dybdahl kørte sig til en 11. plads hjem i C-klassen.

På runde omkring Pøt Mølle
Som altid, afsluttes de tre løb i Pinsen af med Hammels løb, hvor senior klasserne, skulle over den hårde og berygtede Pøt Mølle bakken. Herefter gik turen forbi det smukke Frijsenborg, inden rytterne igen nåede Hammel.
I A-klassen var der to præmier til Odder. Erik Lahm kørte en 17. plads hjem, mens Mathias Bregnhøj blev nr. 19.
I B-klassen blev det til en 7. plads til Nikolaj Fevre, mens U15 drenge rytterne Mads Bak Bjerregaard og Alfred Rasmussen, stod for dagens sidste Odder præmier. Da de blev nr. 13 og 17.

En flot pinse af Odders ryttere, hvor det blev til mange præmier, i forskellige klasser.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber