Foto: Maibritt Nørgaard‎

Assen 2015: Ingen ændringer i klassementet (Opdateret)

31-07-2015 af Claus Lund
Dagens udfordring et Omloop, 62 km. skal gennemføres, med både sildeben og pigstensunderlag. 4 store, og 2 små omgange. I startrækkefølgen har junior igen fået den første tid, og skulle starte kl 8:30, så fælles morgenmad skete kl. 06:00. Derefter pakning af biler, og afgang til startområdet.
Igen et pigstensstykke, og der var spænding i teltet under opvarmningen. Ikke så langt et stykke, men alligevel, så var det pigsten og det skulle passeres 6 gange.
Starten gik, og der blev kørt hårdt fra start. Rytterne sad på max, eller lige under. På anden omgang kom et to mands udbrud afsted. De var ikke til fare for klassementsrytterne, så de fik lov at køre. Vores første ofre var Frederik J og Casper, der begge måtte slippe feltet efter en god indsats. Tilbage var fortsat, Victor, Tobias og Frederik L. Frederik L forsøgte sig med at køre, men den gule trøje ville ikke give ham mere end 15 sek. hvorefter den gule trøje trak feltet op, og lukkede hullet.
På 3. omgang, var der to ryttere mere rykket fra feltet, så nu var der 4 i udbrud. De fik lov at hænge derude, de havde opbygget et forspring på 1½ minut.
På 4. omgang var feltet vågnet, og forspringet blev kørt lidt ind. Der var nu kun 1 minut forspring. I feltet vogtede klassementsrytterne på hinanden, så ingen kunne slippe væk. Feltet kørte ud på den første af de 2 små omgange, og Victor måtte nu slippe feltet. Frederik L sad forrest i feltet, og Tobias sad godt med i feltet.
Klokken ringede, og rytterne røg ud på sidste omgang, udbruddet var nu skrumpet til 30 sek.
Tempoet var højt i et forsøg på at hentede udbruddet. Det lykkedes ikke, og det holdt hjem, derefter kom feltet med Frederik L, mens Tobias havde sluppet feltet på sidste omgang, og kom ind umiddelbart efter feltet.
Placering på dagens etape
Frederik L nr. 33
Tobias nr. 54
Victor nr. 63
Casper nr. 82
Frederik J nr. 83

Samlet efter 5. etape
1. Marten Kooistra (UWTA De Volharding)
2. Frederik Lund (Odder Cykel Klub) +0.56 min
3. Julius Domnick (SG Borgen) +1.03 min
4. Chiel Smit (WRV De Peddelars) +1:10 min.
5. Charles Quarterman (Zappi's Race Team) +1:34 min.
63. Tobias Hjortshøj (Odder Cykel Klub) +17.06 min.
71. Victor Skousgaard (Odder Cykel Klub) +20:05 min.
80. Frederik Jeppesen (Odder Cykel Klub) +24:28 min.
87. Casper Ingeberg (Odder Cykel Klub) +24.54 min.

Spænderne om Frederik Lund kan holde sin andenplads.
Løbet slutter i morgen lørdag.

Se mere på løbets hjemmeside: http://www.europeanjuniorcyclingtourassen.eu/.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder