Foto: Karina Vingegaard Rasmussen

Vingegaard dobbelt etapevinder i Randers Bike Week

02-08-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Der er i denne uge blevet afviklet Randers Bike Week, og her havde Odder Jonas Vingegaard til start i B-klassen.
1. etape, var gadeløbet i Hadsten. Her skulle Jonas kører sammen med den danske elite, samt Tour de France vinder Chris Froome, da A og B klassen kørte i samme felt i disse dage. Dog med hver deres præmierække.
Det gik rigtigt godt for Jonas, der blev nr. 19 i løbet , kun få pladser efter Chris Froome. I B feltet blev det til en 2. plads, så et rigtigt godt udlæg af Odderrytteren.

Det dårlige vejr, som gadeløbet blev afviklet i, havde desværre en negativ indvirkning for Jonas’ helbred. Om natten blev han syg med opkast, men forsøgte alligevel at stille til start på 2. etape, dagen efter.
Det gik desværre ikke så godt, og Jonas måtte udgå.
I den samlede stilling betød det, at Jonas fik dårligste mands tid, og røg derfor langt tilbage i den samlede stilling.

Dagen efter, var Jonas igen på cyklen. Natten over var kroppen kommet sig så godt, at Jonas kørte fra alt og alle. Og han kunne kører over stregen som etape vinder, på løbets 3. etape, og vandt med 7 sekunder ned til den nærmeste.
I den samlede stilling, rykker Jonas frem på en 5. plads.

I dag blev 4. og sidste etape kørt. Et Criterium over 50,4 km. Endnu engang kørte Jonas helt fænomenalt, og vandt endnu en etape sejr. I den samlede stilling beholdt Jonas sin 5. plads, og fik et forment comeback i løbet efter sygdom.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder