Foto: Claus Lund

Resultater fra de sidst uger cykelløb

18-09-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Der har ikke været så mange løbsreferater, fra de sidste løb. Her kommer en masse dejlig læsning, dette med en masse Odder sejre.

Sønderborg – 22.-23. august
Podieplads til Vingegaard
Som sidst løb inden i A-præmiere kørte Jonas Vingegaard løbet i B-klasse. Det blev en fantastisk afslutning, og Jonas fik kørt en endnu en podieplads i hus, via en 2. plads.
I C klasse blev det til en 7. plads til Stefan Ryom, mens Ole Emil Andersen kørte en 18. plads hjem, dog uden for præmierækken.
Søndag blev 4. afdeling af Post Cup’en kørt. Ingen Odder ryttere var med i finalen, men Jonas Vingegaard, Erik Lahm, Mathias Bregnhøj og Mads Meyer gennemførte alle løbet.
I U15 gennemførte Jeppe Andreasen og Oliver Friis løbet, mens Jens Bak Bjerregaard kørte en flot 4. plads i hus.

Brædstrup – 26. august
Sejr til Ryom
Onsdag den 26. august var der verdenspræmierer i Brædstrup. Det var i hvert fald første gang i klubben historie af de skulle afvikle et licens løb. Dejligt med endnu en klub, der vil arrangerer cykelløb.
I C-klassen blev der til stor succes for Odder. Stefan Ryom tog sin første sejr, mens Ole Emil Andersen kørte en 4. plads i hus. Flot kørt af de to Odder ryttere.
I U15 blev det til en 7. plads til Mads Bak Bjerregaard, der tog den sidste præmie. Jeppe Andreasen blev nr. 8, Alfred Rasmussen nr. 12 og Oliver Friis nr. 14.
Michael Skov og Nanna Skov gennemførte begge i deres respektive klasser.

Vejle – 29. august
Cykelløb i Vejle
I A-klassen var Jonas Vingegaard tæt på at cykle første A-point i hus. Det blev til en placering som nr. 21, og dermed første mand uden for præmierækken.
I C, cyklede Stefan Ryom en 11. plads i hus, junior rytterne Victor Skousgaard og Frederik Jeppesen begge gennemførte juniorklassens løb.

Lyngby – 5. september
Sejr til Lund
Frederik Lund følger op på den flotte form, som han fik cyklet sig til i Holland i ???.
Det fik de sjællandske ryttere at mærke, da den tempo stærke Odder gæstede den sjællandske asfalt ved Lyngby. Frederik kom til mål, sammen med to andre, som han slog i spurten.
Super flot kørsel af Frederik der virkelig har fået gang i cyklen.
I A klassen blev det til en 9. plads til Erik Lahm.

Grote Prijs, CK Aarhus – 5. september
Cross sæsonen er indledt
Samtidig med at den internationale cykelcross sæson er startet, blev den danske cross sæson også sat i gang, med et brag af et løb omkring Aarhus Cykelbane.
Odder havde to ryttere til start. I U13 blev det til sejr til Jens Bak Bjerregaard, mens Mads Bak Bjerregaard kørte en 2. plads hjem i U17.

Roskilde – 6. september
Top 10 placering til Lund
Dagen efter sejren i Lyngby, var Frederik Lund igen til start i det sjællandske. Denne gang i Roskilde, hvor Roskilde junior team selvfølgelig ville gøre alt for at vinde hjemmebane løbet.
Der var fuld far ud af boksen fra start, og i side vinde blev feltet spret i flere grupper. Frederik holdt sig hele tiden til, og kommer med blandt de forreste grupper, som hele tiden bliver dannet og samlet igen. Frederik køre et flot løb, og bliver nr. 8.
I A-klassen løb bliver Erik Lahm nr. 19

Haderslev – 13. september
Sejr til Ole Emil
Det blev til endnu en fornem og fantastisk præstation af de to C-ryttere Ole Emil Andersen og Stefan Ryon. På sidste omgang kørte Ole fra alt og alle og kom i mål næste 5 minutter foran de næste ryttere. Her sad bl.a. Stefan Ryom helt fremme, og kom over stregen nummer to, og dermed en 3. plads. To Odder ryttere på podie –Flot.
I D er Michael Skov også ved at finde fornem. Efter mange løb, med mange gennemførte løbs kilometer, gav det hårde slid endelig pote. Michael kørte en 11. plads i hus, og fik den sidste præmie. Godt kørt Michael.
Mads Bak Bjerregaard kørte endnu en præmie i hus, da det blev til en 8. plads.
Nanna Skov (U16P), Jonathan Skov (U13) og Jens Bak Bjerregaard (U11) gennemførte alle, dog uden for præmierækken.

Hillerød – 13. september
6. plads til Lahm i PostCup finalen
Søndag skulle Post Cup finalen køres i Helsinge i Nordsjælland. Rytterne skulle køre 190 km. Efter 26 km kom en gruppe på 24 ryttere afsted. I gruppen sidder Odders Erik Lahm og Mads Meyer. Gruppen arbejder godt sammen, og for oparbejdet et forspring på ca. 3 min.
Nede i feltet, kan de ikke få et samarbejde til at hente den forrest gruppe. Jo længere løbet skrider frem, jo mere tager vinden til. Dette gør at flere falder af i frontgruppen, og da der mangler ca 20 km får Mark Sehested og Jonas Aaen vristet sig fri, og derefter 3 andre. Erik Lahm prøver at komme op til de tre, på mellemhånd, men bliver kørt ind af andre i gruppen. Derfor holder de 5 forreste til mål. Med 400 meter til mål starter kampen om 6 pladsen. Casper Folsach åbner spurten, Alex Rasmussen og Erik køre med, og Erik slår Rasmussen på stregen. Stærkt kørt, og super samarbejde med Mads Meyer der kommer ind på en 21. plads. Christian Elbæk, Jonas Vingegaard og Torkil Veyhe gennemførte ikke løbet.
Junior klassen kørte 5. afdeling af Junior Cup’en. Her gennemførte Victor Skousgaard som nr. 32, mens Frederik Lund blev nr. 35.

29-05-2017 Evaluering Tour de Himmelfart
28-05-2017 Bedste Tour de Himmelfart nogen sinde