Foto: Odder Cykel Klub

Klubfest 2015

28-10-2015 af Flemming Kajberg Jensen
I lørdags blev den årlige klubfest afviklet , i festlige rammer i Parkhuset i Odder. Traditionen tro skulle der uddeles medaljer fra klubmesterskaberne, samt pokaler for rytternes indsats året igennem.

Resultatet fra klubmesterskaberne kan ses her: Enkelstart og Linjeløb.

Pokal fordelingen blev således:

Gives til den U11 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jens Bak Bjerregaard - 18 point

Gives til den U15 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Mads Bak Bjerregaard - 23 point

Junior/U19
Gives til den Junior/U19 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Frederik Nørgaard Lund - 19 point

A-B
Gives til den A-B rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jonas Vingegaard Rasmussen - 36 point

D-C-H
Gives til den D-C-H rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Stefan Ryom - 18 point

Top 10
Gives den rytter, der samlet har kørt flest point ind, i hele sæsonen.
Jonas V. Rasmussen - 52 point

Rekord Pokalen – Drenge
Gives til den rytter, der har kørt hurtigste tid, i forbindelse med klubmesterskaberne i enkeltstart.
U15 køre med faktisk tid. U13 fratrækkes 1 min. fra faktisk tid.

Mads Bak Bjerregaard 23.00

Rekord Pokalen – Senior
A kører med faktisk tid. B fratrækkes 1 min. C,D,H og U19 fratrækkes 2 min. Mens U17 fratrækkes 3 min. fra faktisktid.

Frederik Lund 25.58

Fidus-pokal
Kan gives for lidt af hvert. En fidus.
Arne Christensen - Ligger mange frivillige timer i cykelklubben hvert år. Tager altid en bar vagt ved Bierfesten, eller hvor der er brug for en hånd. Hjælper til ved Tour de Himmelfart med op og nedtagning. Bliver der skrevet om hjælp på Facebook, er han aldrig sen til at melde sig. Det er en fed fidus ;-)

Smil du er på
Gives til personen, som altid har et smil på læben, også selvom resultaterne ikke er med rytteren.
Nanna Skov – Hun kæmper og gennemføre (næsten) hver gang hun stiller op. Og selvom hun er oppe med nogle skrappe piger, stiller hun glad op næste gang der er løb igen.

Kim A. Pokalen
Gives til den rytter, som udviser stort gå på mod, er flittig til træning, og som visen vejen. Også selvom talentet måske ikke altid er der.
Jeppe Andreassen – Er aktiv til træning. Sidder tit med de rigtige steder i løbene, men mangler måske lige det sidste, for at være med helt fremme, selvom det bliver til præmier ind i mellem.
Beviste dog, at han kan gøre arbejdet færdig, ved at vinde B-finalen ved DM.

Kammeratskabs Pokal
Gives til den gode kammerat.
Alfred Rasmussen - Altid et smil på læben, og er vellidt af alle. Den gode kammerat.

Talent pokalen
Gives til et talent.
Frederik Lund – Kørte et flot samlet 2. plads hjem i hollandske etapeløb ”European Junior Cycling Tour Assen”, som blev grundlagt efter en flot 3. plads på 3. etapen, samt en flot enkeltstart. Tempo egenskaberne bragte ham også på podiet, da han tog 3. pladsen ved Jysk/fynske mesterskab i enkeltstart. Her ud over er det blevet til flere gode placeringer i junior klassen, bl.a. med en sejr i Lyngby.

Årets leder
Gives den leder, der har gjort en ekstra indsats året igennem.
Peter Bjerregaard – Træner drengene hver uge. Sørger for at de kommer på diverse træningslejre, og tager sig at de nye ryttere. Var initiativ tager til ”Bliv cykelrytter” plakaten, der blev hængt op diverse steder. Tager sig at de nye ryttere. Er hoved manden bag vores cross løb i Odder, der fik store roser med på vejen. Både fra ryttere, samt landstræneren.

Årets resultat
Gives til den rytter, der har lavet årets flotteste resultat.
Torkil Veyhe – Kørte én guldmedalje og to bronzemedaljer hjem ved Island Games i Juni-måned. Her udover bragte han også Odder-trøjen på podiet ved UCI-løbet ”GP Horsens Posten”, da han blev nr. 2 i bakkekonkurrencen.

Årets Rytter
Gives til årets bedste rytter.
Jonas Vingegaard – Han har kørt sig fra C-klassen, op i B. Og fra B op i A-klassen. Undervejs er det blevet til flere flotte sejre, og har desuden lavet en god figur i hhv. U23 udgaven af Liege-Bastogne-Liege og de danske UCI løb i foråret.

Rytternes - Årets leder pokal
Denne pokal uddeles af rytterne, til den person som de mener, har gjort en ekstra indsats for dem.
Henrik Lynggaard - Trofast drenge og pige træner igennem mange år, og gør en forskel for de mindste og nye ryttere.

Flidspokalen
Gives til den rytter, der gennem sæsonen har udvist stor træningsflid, eller kæmper sig til et flot resultat, eller oprykning.
Stefan Ryom – En stille person, som man ikke ligger så meget mærke til. Har for alvor fået gang i store klinge. Har kørt sig fra C til B-klassen efter en sejr i Brædstrup, og en 3. plads i Haderslev. Måske man kan vente sig mere af denne unge knægt i 2016?

Årets Crossrytter
Gives til årets cross rytter.
Jens Bak Bjerregaard – Vandt guld ved de Jysk/fynsk mesterskab på hjemmebanen i Odder, kørte desuden fem 2. pladser hjem, her i blandt en sølvmedalje ved DM.

Årets Frivillig
Gives en frivillig, som altid har mod på at tage en ekstra tørn, når der skal bruges hjælp, til diverse arrangementer.
Nicolai Stadsholt og Lau Henriksen - De stiller op til Tour de Himmelfart, byfesten og mange andre steder, og tager poster som cykelklubben skal dække.

Her kan du sen hvem der har fået pokalerne de andre år.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder