Foto: Odder Cykel Klub

Post Cup i Odder søndag

30-11-2015 af Flemming Kajberg Jensen
På søndag går det løs i med 4. afdeling af årets Post Cup i cykelcross, når Odder Cykel Klub byder velkommen til TREK Cross 2015.
Efter 3. afdeling, som blev afviklet i weekenden, er det den unge komet fra juniorklassen Andreas Lund Andresen fra Team ABC Junior som indtager den samlede første plads i Post Cuppen, foran Danmarks bedste cross rytter Kenneth Hansen, junior verdensmesteren Simon Andreassen.
Netop Kenneth Hansen, der flere gange har været danske mester, var ikke til start da 3. afdeling blev kørt, og mistede her førertrøjen til Andreas Lund Andresen.
Kenneth Hansen, der sidste år satte alle konkurrenter noget så eftertrykkeligt til vægs, på den vanskelige rute i Odder, er klar til at erobre den gule føre trøje i Post Cup’en tilbage, når der cykles i skoven omkring Restaurant Skovbakken i Odder by.
Kenneth Hansen er den eneste dansker, som deltager i mange af World Cup afdelinger der bliver kørt i udlandet, hvilket gør at han ikke cykler så mange løb på dansk grund. Et af de løb som han dog gerne deltager i, er løbet i Odder.
>>Det er ikke mange løb jeg køre i Danmark, og der er ikke mange, der kan lave ruter som man gør i udlandet. Men med den her rute, samt fed musik, og fantastisk stemning i højtaleren, var det en fornøjelse at cykle løbet<<. Sagde Hansen efter sidste års løb.
Om han kan gentage sidste års bedrifter, bliver spænende af se, når rytterne slippes løs på den regnvåde og mudrede bane kl. 14.00.

Charmig til start
Et andet talent som også er til start, er det lokale multi-talentet Anton Charmig. Charmig der deltog ved VM cykelcross i starten af året, og blev en flot nr. 41, har siden ikke siddet på en cross cykel. Efter en flot landevejs sæson, med en sejre i bl.a. Tour de Himmelfart, Nation Cup løbet Trophée Centre Morbihan i Frankrig, DM i enkeltstart, og en 13. plads ved VM i linjeløb, er Charmig nu tilbage på cross cyklen. Det bliver spænende at se hvad han kan lave af ”ravage”.

Det er et af de sidste løb på danske grund, inden DM i starten af Januar. Så det er ved at være sidste chance for rytterne, at teste hinanden af.

Stilling i Post Cup efter 3. afdeling
1. Andreas Lund Andresen (Team ABC Junior) 52 point
2. Kenneth Hansen (Haderslev Starup Cykelklub) 47 point
3. Simon Andreassen (Specialized Racing) 47 point
4. Carl Sørensen (CK Kronborg) 46 point
5. Joachim Parbo (Challenge Tires – Hammel CK) 40 point

Start: Post Cup’en starter kl 14.00.
Lokation: Holsteinsgade 50, 8300 Odder

Se mere på http://oddercykelklub.dk/trekcross.php.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber