Foto: Odder Cykel Klub

Flot start på sæsonen i Rund um Ascheffel

20-03-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I går blev der kørt det efterhånden traditionsrige nordtyske cykelløb ”Rund um Ascheffel”, og flere af Odders ryttere havde taget turen over grænsen, for at teste formen af.

I U15 var Odder drengene med helt fremme. Alfred Rasmussen spurtede sig til en flot 2. plads, mens Jeppe Andreasen kørte over stregen som nr. 4. Og Oliver Friis gjorde det også flot i denne klasse, og kørte ind på en fornem placering som nr. 19.
Flot start på sæsonen for drengene, der viser at de har passet deres vintertræning.

I A-klassen var Odder også repræsenteret af det nye elite hold.
Løbet var hektisk og nervøst fra start, da det for mange af rytterne var første løb i 2016 sæsonen. Der var en del skubberi, hvilket resulterede i nogle styrt, som Odderytterne heldigvis undgik.
Løbet formede sig stort set som forventet. Første udbrud kom hurtigt afsted, og blev ikke hentet, før kontinentalholdenden rørte på sig. Jannick Beck forsøgte at deltage i festen men måtte lade sig glide tilbage til hovedfeltet.
Udbruddet fik 7 minutter inden feltet kom i gang, og da rytterne kørte ud på 7. og sidste omgang var udbruddet at skimte forude. Farten blev sat voldsomt op og udbruddet hentet, derefter var løbet åbent igen. Odders ryttere holdt på, og det lykkedes at få 2 mand i top 20.

Alt i alt, et godt første løb på sæsonen 2016. "Vi er godt i gang nu, og teamet gør det super godt. De hjælper hinanden hvilket gør holdpræstationen rigtig god, og dagens indsats er godkendt" udtaler holdleder Claus Lund.

Odders bedste placering gik til Kasper Andersen, der blev nr. 12. Thomas Edemann Jensen blev nr. 19, mens Mikkel Skjellerup blev placeret lige uden for præmierækken som nr. 22. Alle på SCOTT cykler.

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner