Foto: Odder Cykel Klub

Giro Nortorf

25-03-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I søndag gik det løs med Giro Nortorf som danner anden del af de to nordtyske løb.
Endnu engang var de stærke U15 drenge Jeppe Andreasen, Oliver Friis og Alfred Rasmussen klar ved start stregen.
28 ryttere kom samlet til stregen i denne klasse, og tre Odder drenge var med helt fremme i spurten.
Jeppe blev bedst placeret som nr 4. Oliver som nr. 6 og Alfred som nr. 8.
Endnu engang fantasisk kørt af de stærke U15 drenge. Og endnu et bevis på at vintertræningen er passet.
Også Odders elite hold var til Nortorf. Løbet blev kørt utroligt hårdt fra Team Trefor’s side. Der blev kørt sidevind, og for hver omgang der gik, blev der "skivet" ca. 10 ryttere. Øvrige ryttere blev delt op i grupper.
Odders team sad med i forreste gruppe længe, og sidste Oddermand der slap på 10. omgang, ud af 12 var Frederik Lund. På det tidspunkt havde Odder Thomas Edemann Jensen og Mikkel Skjellerup i anden gruppen, mens Jonas Vingegaard, Jonas Rernböch, Frederik Rosenbæk samt Nikolai Henning sad i tredje gruppe. Tredje gruppe blev dog taget ud af løbet, da der manglede en omgang.
Bedste Odder rytter Thomas Edemann Jensen med en 26. plads, og lidt efter kom Mikkel Skjellerup i mål som næstbedste Odder-rytter.

"Teamet arbejdede utroligt godt sammen i et løb der blev kørt virkeligt hårdt, hvilket var tydeligt at se på det store frafald. Teamet præsterede en godkendt indsats" udtaler Claus Lund.

Teamet tog efter løbet i søndags direkte på træningslejr i Belgien.

28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen