Foto: Odder Cykel Klub

Tre præmier i Skive

03-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I dag blev der afviklet løb i Skive. Og selvom det ikke blev en helt så god resultatmessing dag for Odder, som i går, var der stadig mange pæne placeringer der blev kørt hjem.

Alfred Rasmussen og Oliver Friis var endnu engang med langt fremme, da der skulle køres om placeringerne i U15. Alfred blev nr. 4, mens Oliver blev nr. 7

Punkteringer gav uforudsigelige løb
I A-klassen var der optimisme inden start, efter gårsdagens flotte løb. Knapt var løbet skudt i gang inden 7 mand kom afsted, her i bandt Thomas Edemann Jensen og Anders Krogh. Der gik dog ikke langtid før gruppen blev hentet igen. Herefter begyndte punkterings-mareridtet, hvilket varede resten af dagen. Flere følgebiler måtte gøre stop i startområdet, for at få flere nye hjul med. Dette gav svære betingelser for rytterne, og uforudsigelige cykelløb.
Det hele endte med at Mikkel Skjellerup kom i mål som nr. 16, mens at Kasper Andersen tog en 21. plads, lige uden for præmierækken. Kasper Rosenbæk blev nr. 40
I B-klassen var der også punkteringer der satte dagsordene for dette cykelløb. Frederik Lund måtte udgå, mens både Jannick Bech og Jonas Rernböck måtte ind og skifte hjul ved målområdet efter punkteringer. Begge gennemførte dog løbet som hhv. nr. 11 og 12.
I C-klassen blev Jonas Andersen blev nr. 15, mens U13 rytterne Jonas Brandt Kjeldsen, og Jonathan Skov blev nr. 12 og nr. 14. Alle uden for præmierækken.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder