Foto: Odder Cykel Klub

Endnu en sejr til Lund

16-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Det var en kold oplevelse der ventede rytterne, da Hjørring i dag arrangerede deres årlige cykelløb i Bjergby.

I B-klassen var Frederik Lund vågen fra start, ganske som han var det i sidste uge. Efter første omgang kom Frederik med i udbrud, med 6 andre ryttere. Udbruddet holdt godt sammen, og som løbet skred frem, blev det mere og mere sikkert at vinderen skulle findes i denne gruppe. Ud på sidste omgang var forreste gruppe skrumpet til 4 personer, men havde et forspring på ca. 3 minutter.
Da gruppen ramte målstregen sidste gang, var det med Frederik helt i front, og han kunne køre først over stregen for anden gang på 7 dage.
"Ude på sidste omgang og med ca. 3 km til mål, begynde de 3 andre at stikke på skift, og jeg måtte kører dem ind. Da vi ramte 1000 meter mærket, ville de andre ikke føre mere. Ved 300 meter var der en der stak, og så var spurten i gang. Heldigvis endte det ud til min fordel." udtalte en meget glad Frederik Lund efter løbet, der nu er meget tæt på op rygning til A-klassen.
Jannick Bech kørte årets første præmie i hus, da han kom over stregen som nr. 7. Stefan Ryom måtte tage til takke med den ærgerlige placering som nr. 13, som var første mand uden for præmierækken.

3. plads i C og U15
I C-klassen blev det til podie placering til Frederik Jeppesen, da han efter C-klasssens 107 km lange løb, kørte over stregen som nr. 3.
I U15 kom en større gruppe samlet til målstregen. Her var Alfred med fremme og kørte over stregen som nr. 3, mens Jeppe Andreassen kom ind som nr. 6. Oliver Friis kom ind som nr. 22, lidt efter de forreste.

Præmie til Skellerup
I A-klassen havde Odder et par afbud og stillede op med 5 mand fra start.
De første omgange gik fint, aftalerne blev overholdt, og Odderrytterne sad godt med. På 4 omgang var feltet ved at være gennemblødt, og dagens løb udviklede sig til et udskilningsløb mod kulden. I denne kamp måtte Odder ofre Thomas Edemann Jensen, Frederik Rosenbæk og Nikolai Henning, på en dag hvor kun 1/3 af alle A-rytterne gennemførte løbet.
Tilbage i feltet var Andres Krogh og Mikkel Skjellerup. Da rytterne kørte ud på de små omgange, var 12 mand foran. I gruppe 2 sad Mikkel med 6 ryttere, og i gruppe 3 kom Anders med 4 andre ryttere.
Mikkel kørte et flot løb i det kolde og våde vejr, og fik kørt sig til en 15. plads, mens Andres gennemførte løbet som nr. 23.

I morgen gælder det løbet i Aalborg.

25-05-2017 1. dag af Tour de Himmelfart
25-05-2017 Communique no. 1