Foto: Odder Cykel Klub

3. plads til Vingegaard

17-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Der var lagt op til en blæsende dag, men udsigt til sidevindkørsel, da Aalborg CR i dag afholdte deres årlige cykelløb.

Sidevind og flere åbne strækninger på ruten, var der flere ryttere der havde bemærket i A-klassen. Derfor blev der kørt med fuld kraft fra start, og efter kun 10 km, var det store A-felt delt op i tre grupper.
I første gruppe sad Jonas Vingegaard sammen med 11 andre. I anden gruppe sad Thomas Edemann Jensen, Frederik Rosenbæk og Mikkel Skjellerup sammen med 7 andre. Mikkel havde hjulpet Vingegaard op i første gruppe, men måtte sande at han efter gårsdagens løb ikke havde benene til selv at holde fast, og havde derfor måtte lade sig falde tilbage til anden gruppe.
I tredje gruppe, som var en 20 mands stor gruppe, sad Anders Krogh og Nikolai Henning.
Det bølgede lidt frem og tilbage, dog uden de store ændringer. Sidevinden var meget hård, så flere ryttere der stod af undervejs.
Med 1,5 omgang tilbage af løbet stak Jonas Vingegaard af, sammen med Rasmus Guldhammer fra Stölting Service Group holdet. Ingen andre i front gruppen ville tage ansvar, og de to ryttere fik hurtigt et hul på 50 sekunder. Ude på sidste omgang vågnede første gruppe dog op igen, og satte jagten ind på de 2 forreste. På opløbsstrækningen blev de hentet, men Vingegaard havde lidt kræfter tilbage i benene, og spurtede en flot og velfortjent 3. plads i hus. I anden gruppe vandt Thomas Edemann spurten, og kom ind på en 11. plads. Mikkel Skjellerup blev nr .15, mens Frederik Rosenbæk tog den fjerde og sidste Odder præmie med en 19. plads.

I B feltet, blev der lige som A, kørt sidevindskørsel fra start. Jonas Rernbøch viste sig endnu en gang godt kørende, og kunne til sidste køre i mål på en flot 10. plads.

"Når vi kigger på weekenden, så er det super dejligt at se at rytterne hjælper hinanden og skiftes til at tage ansvar. Vi har godt gang i processen på teamet, at vi ser så flotte resultater både lørdag og søndag er helt fantastisk" udtaler sportschef Claus Lund.

Præmier til De tre musketerer
I U15 var Alfred Rasmussen, Oliver Friis og Jeppe Andreassen som vanlig til start. Her skulle der køres 38,5 km fordelt på 7 omgange. Fra start kørte der fire mand afsted, dog uden Odder deltagelse. De sad alle de den efterfølgende gruppe, på ca. 10 ryttere. Efter endnu et par omgange, var faldet en enkelt fra i front gruppen, mens anden gruppe var blevet reduceret til 6 ryttere, stadig med de tre fra Odder. Resten af løbet skete der ikke de store forandringerne, så Odder drengene skulle spurte om placeringerne fra fjerde til niende pladsen. Her blev Jeppe nr. 5, Alfred nr. 6 mens Oliver blev nr. 9.
Endnu engang fantastisk kørt af ”De tre musketerer”.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder