Foto: Odder Cykel Klub

Alfred nr. 2 i Nyborg

24-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Med en vejrudsigt der indeholdte hele malerpaletten af uforudsigelig vejr. Sne, regn, sol og skyer, og lave temperaturer, var hvad der ventede rytterne, da Nyborg i dag afholdte deres årlige cykelløb.

I U15 var Alfred Rasmussen, Jeppe Andreasen og Oliver Friis som vanlig meget klar fra start. 24 ryttere skulle kæmpe om sejren, i det 34 km lange løb. 7 ryttere kom samlet til målstregen, og her var alle Odder ryttere med. Alfred Rasmussen var den som havde den bedste spurt i benende i dag, og kom ind på 2. pladsen. Jeppe blev nr. 6, mens Oliver kom i mål som nr. 7.

I A-klassen var gårsdagens uheldige rytter Anders Krogh, ene om at repræsenterer Odder farverne, oven på gårdsagens hårde GP Herning. At løbet lå dagen efter GP Herning, kunne også ses på startlisten, og at kun ca. 38 ryttere havde tilmeldt sig dagens løb.
Der blev indimellem kørt hårdt i feltet, hvilket resulterede i, at der hele tiden faldt lidt ryttere af. En mindre gruppe kom samlet til mål, hvor Anders også sag. Anders fik spurtet sig til en 15. plads, desværre udenfor pointene. Da der kun var 13 stk. at køre om i dag.

I B blev der som vanlig åbnet op fra start. Flere udbrud blev skabt fra start, men senere hentet igen. Som løbet skrev frem, kom 7 ryttere afsted, dog uden Odder deltagelse. I feltet, som kom til mål kort efter de syv i front, sad Jonas Rernböck, Victor Skousgaard og Stefan Ryom.
Jonas blev bedste placeret af Odderrytterne, og fik spurtet cyklen over stregen som nummer fire i feltet. Det rakte til en 11. plads, og sidste præmietagende rytter. Victor Skousgaard blev nr. 16, mens Stefan Ryom blev nr. 17.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder