Foto: Det Sorte Værksted - www.detsortevaerksted.dk

Valgren og co. kommer også til Tour de Himmelfart

24-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Når Tour de Himmelfart 2016 skydes i gang, er der igen prominente gæster ude fra. Denne gang sker det i form af de fire danske professionelle ryttere Michael Valgren, Christian Moberg, Mads Würtz Schmidt og Troels Vinter. Der tilsammen danner gruppen ”Det Sorte Værksted”.

Michael Valgren der tilbage i 2010 vandt Tour de Himmelfart som juniorrytter, nyder i disse dage stor succes i udlandet. Ikke mindst via den imponerende 2. plads i han sikrede sig i Amstel Gold Race, i sidste uge. Valgren har de seneste 3 år været professionel ved Team Tinkoff Bank. Og har ved flere lejligheder været en trofast støtte for Alberto Contador i store løb, så som Tour de France.
Med sig har Valgren også Odder drengen Christian Moberg. Moberg kørte sine første mange år som cykelrytter i Odder trøjen, og fik sine første cykeloplevelser her. Moberg har de seneste mange år været professionel cykelrytter på diverse danske kontinental teams, og har flere gange været nomineret til Året hjælperytter ved Danish Bike Award.
Randers-drenge, U23 verdensmestren i enkeltstart, og gårsdagens vinder af GP Herning, Mads Würtz Schmidt er der også. Würtz Schmidt er en af de ryttere som har gjort det rigtig godt i Tour de Himmelfart. Han kørte sit første Tour de Himmelfart som U11 rytter tilbage i 2003, hvor han sluttede som nr. 11. Året efter gik det bedre for Würtz Schmidt, da han blev samlet nr. 2 i samme klasse. Placeringen som nr. 2, blev det også til, da han han kørte løbet som juniorrytter i 2011, hvor han senere samme år, blev junior verdensmester i enkeltstart i København.
Sidste rytter på værkstedet er Troels Vinther, der tidligere har kørt cykelløb på den helt store scene. Det skete da han først kørte på Unibet.com, og senere på Team Saxo-Bank. I dag køre han på det danske kontinental hold Riwal-Platform Cycling Team, hvor han gør stor støtte til holdes unge ryttere. Vinther kørte det meste af sine unge år for Silkeborg, men har lige som Moberg også kørt i Oddertrøjen.

Kom og mød de fire ryttere og værksted chef Markus Madsen, når Odder Cykel Klub byder velkommen til den 14. udgave af Tour de Himmelfart torsdag den 5. maj.

Vi glæder os til en fantastisk cykelfest i Odder!

24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport