Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Det Sorte Værksted - www.detsortevaerksted.dk

Valgren og co. kommer også til Tour de Himmelfart

24-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Når Tour de Himmelfart 2016 skydes i gang, er der igen prominente gæster ude fra. Denne gang sker det i form af de fire danske professionelle ryttere Michael Valgren, Christian Moberg, Mads Würtz Schmidt og Troels Vinter. Der tilsammen danner gruppen ”Det Sorte Værksted”.

Michael Valgren der tilbage i 2010 vandt Tour de Himmelfart som juniorrytter, nyder i disse dage stor succes i udlandet. Ikke mindst via den imponerende 2. plads i han sikrede sig i Amstel Gold Race, i sidste uge. Valgren har de seneste 3 år været professionel ved Team Tinkoff Bank. Og har ved flere lejligheder været en trofast støtte for Alberto Contador i store løb, så som Tour de France.
Med sig har Valgren også Odder drengen Christian Moberg. Moberg kørte sine første mange år som cykelrytter i Odder trøjen, og fik sine første cykeloplevelser her. Moberg har de seneste mange år været professionel cykelrytter på diverse danske kontinental teams, og har flere gange været nomineret til Året hjælperytter ved Danish Bike Award.
Randers-drenge, U23 verdensmestren i enkeltstart, og gårsdagens vinder af GP Herning, Mads Würtz Schmidt er der også. Würtz Schmidt er en af de ryttere som har gjort det rigtig godt i Tour de Himmelfart. Han kørte sit første Tour de Himmelfart som U11 rytter tilbage i 2003, hvor han sluttede som nr. 11. Året efter gik det bedre for Würtz Schmidt, da han blev samlet nr. 2 i samme klasse. Placeringen som nr. 2, blev det også til, da han han kørte løbet som juniorrytter i 2011, hvor han senere samme år, blev junior verdensmester i enkeltstart i København.
Sidste rytter på værkstedet er Troels Vinther, der tidligere har kørt cykelløb på den helt store scene. Det skete da han først kørte på Unibet.com, og senere på Team Saxo-Bank. I dag køre han på det danske kontinental hold Riwal-Platform Cycling Team, hvor han gør stor støtte til holdes unge ryttere. Vinther kørte det meste af sine unge år for Silkeborg, men har lige som Moberg også kørt i Oddertrøjen.

Kom og mød de fire ryttere og værksted chef Markus Madsen, når Odder Cykel Klub byder velkommen til den 14. udgave af Tour de Himmelfart torsdag den 5. maj.

Vi glæder os til en fantastisk cykelfest i Odder!


10 seneste nyheder:
13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST
24-07-2017 HJÆLP TIL BYFEST
02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia
23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber
19-06-2017 Weekendens løbsreferat
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet