Foto: Odder Cykel Klub

Edemann tæt på sejr

08-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Der blev i dag kørt cykelløb i Grenaa for de ældre klasser, og her var det tæt på at Odder trikoen skulle stå på øverste trin på podiet.

I A klassen havde Odder, 3 ryttere til start. Jonas Vingegaard, Nikolai Henning samt Thomas Edemann som kørte på hjemmebane, da han kommer fra Grenå. Ude på anden omgang, bliver et 15 mand samlet i front, hvor Odder har Vingegaard og Edemann med.
På løbets sidste omgang skal der køres finale. Jonas afsted i en 5 mands gruppe 15 km før mål, som dog hentes igen.
Da rytterne kom til målstregen, åbnende Christian Moberg (Team TRE-FOR) en langt udefra . Thomas gik med på hans hjul, og kørte spurten og kommer ind på en flot anden plads. Jonas kom ind lige efter på en 7. plads. Nikolaj Henning blev nr. 21.

"Når man er så tæt på at stå øverst på skamlen, vil man gerne helt derop, og især i Grenå det er jo lidt "hjemmebane" for mig. Men her bagefter er det dejligt med en 2 plads." Udtaler en glad Thomas Edemann.

I B klassen blev det til en 5. plads til Jonas Rernböck, mens Frederik Lund blev nr. 7. Stefam Ryom blev nr. 23, mens Victor Skousgaard blev nr. 29. Begge uden for præmierækken.
I C gennemførte Frederik Jeppesen og Jonas Andersen begge løbet.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior