Foto: Carsten Jensen

Vingegaard vandt i Hammel

16-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Traditionen tro byder prinsen på de traditionsrige cykleløb Silkeborg, Herning og Hammel. Hvor der ud over 3 individuelle løb, også blev kørt en samlet cup over de 3 afdelinger.
Men lad os begynde med det sjove først.

Det blev til en fantastisk tredje afdeling af Marcello Bergamo cup, da Hammel i dag arrangerede deres årlige cykelløb, som bl.a. sender rytterne op da den berygtede Pøt Mølle stigning.
I A-klassen var Odder repræsenteret med flere ryttere, her i blandt en meget veloplagt Jonas Vingegaard. Vingegaard var mere i flere udbrud undervejs, men kom først for alvor væk, da han midtvejs ude på den sidste af de store omgange, kom afsted med Nicklas Eg fra Team TreFor. De to arbejde rigtigt godt sammen, men med 4 km til forsøgte Jonas at køre alene. Jonas slog et godt hul, og det lykkede ham at holde hele vejen til mål. Det var Jonas’ første sejr som A-rytter.
"Jeg kunne fra morgenen mærke at jeg havde gode ben. Ruten ligger godt til mig, og så er det bare fantastisk at kunne slutte på første pladsen." udtaler en glad Jonas Vingegaard efter løbet.
Sejren bliver ikke dårlige af, at Vingegaard bl.a. slog Lasse Norman der blev nr. 3 og Matti Brechel der sluttede som nr. 7.

I de to forgående løb i Silkeborg og Herning, var det også blevet til pæne placeringer, da Thomas Edemann var blevet nr. 16 i Herning, mens Jonas Vingegaard og Mikkel Skjellerup var blevet hhv. nr. 14 og 16. i Silkeborg.

I B-klassen, blev der vundet vigtige point til kontoen, da Jonas Rernböck blev 6 i Herning og nr. 4 i Hammel. Også Frederik Lund fik et enkelt point mere på kontoen, da det blev til en 11. plads i Herning.

Frederik Jeppesen gjorde det godt i C-klassen. Med en 4. plads Herning, en og 12. plads i Hammel er han godt på vej mod B-klassen.
U15 drenge gjorde det som vanligt rigtigt godt. Oliver Friis og Jeppe Andreasen tog præmie ved alle tre løb med placeringer lige omkring top 10, mens Alfred Rasmussen var på præmieliste i Herning og Hammel.

I næste uge gælder det cykelløbet i Vejen, som samtidig er Jysk/fynsk mesterskab i linjeløb.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder