Foto: Odder Cykel Klub

U23 i enkeltstart og linjeløb

28-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Der blev fredag og i dag lørdag afviklet U23DM i enkeltstart og linjeløb. Odder havde flere ryttere til start begge dage.

Skousgaard overrasker på enkeltstarten
Fredag blev der afviklet U23DM i enkeltstart. 30km enkeltstarts ventede der rytterne, hvor starten gik på flyvestation Skrydstrup, og med mål ved Gram Slot.
Til start var Frederik Jeppesen, Jannick Beck, Frederik Lund og Victor Skousgaard. For rytterne gjaldt det om at prøve kræfter med enkeltstartscyklen, og se hvad det kunne række til.
Victor kørte en fantastisk enkeltstart, og blev nr. 20, sølle 12 sekunder fra præmierækken.
Frederik Lund blev nr. 27, Jannick Beck som kører på hjemmebane blev nr. 32, mens Frederik Jeppesen blev nr. 47.

Edemann tæt på top 10
Frederik Jeppesen, Frederik Lund, Jannick Beck, Jonas Rernböck, Thomas Edemann og Victor Skousgaard, var alle klar ved startstregen i dag, da der skulle kæmpes om U23DM titlen i linjeøb.
Start og mål var placeret nær Haderslev centrum, hvor der også var brostensstykker og smalle passager. Så en spændende rute.
De smalle brostensstykker fik også sat deres aftryk på løbet, da flere ryttere måtte udgå, da det kostede mange ødelagte gearskiftede løbet igennem.
Der blev fra løbet start lagt tryk på, og hver omgang krævede sine ofre.
Da rytterne kørte ud på sidste omgang, var det stadig med Jonas Rernböck og Thomas Edemann siddende i det tilbageværende felt. Få rytter forsøgte at prøve lykke ude fra, men med 1500 meter tilbage af løbet, var alt samlet. Inde på opløbsstrækningen var der et i et bump og et knæk, hvilket gjorde opløbet lidt vanvittigt. Feltet kom med fuld drøn mod målstregen, Jonas lå i venstre side fik et skub af en bagfra kommende rytter, og røg ud i barrieren. Cykler, udstyr og ryttere fløj rundt i luften - Jonas var nede...
Thomas kørte færdigt med de øvrige og kom ind på en flot 11 plads.
Jonas var efterfølgende en tur på sygehuset, hvor man frygtede noget i hånden var brækket. Røntgenbillederne viste heldigvis, at der ikke var noget brækket, og scenerne var også intakte. Jonas slipper formodentlig med en hævet hånd, og nogle grimme knubs på kroppen.

I morgen går det løs i Sønderborg og vejrudsigten lover op til 21 grader og 4 m/s, på den korte rute... Det bliver spændende.

22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S