Foto: Odder Cykel Klub

Lund tager endnu en podieplacering

29-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Der blev i dag afviklet cykelløb i Sønderborg, på en meget publikumsvenlig rute på ca 8,6 km pr. omgang.
Solen stod højt på himlen og temperaturen sagde 21 grader og max 4 m/s.

B-klassen som skulle kører 12 omgange, blev der som lagt kørt med højt tempo fra start, hvilket krævede sine ofre bagerst i feltet.
Ude på syvende omgang kom Stefan Ryüm og Frederik lund med i et 8 mands udbrud. Gruppe arbejde godt sammen, og blev ikke hentet igen. Begge ryttere kørte en flot spurt. Frederik tog en 3. plads, mens Stefan tog året første point med en 6. plads. Jannick Beck udgik med defekt cykel.
Frederik mangler nu kun 5 point, inden han kan kalde sig A rytter.

A rytterne skulle i dag kører 15 omgange. Halvvejs inde i løbet lykkedes det endelig nogle ryttere at komme afsted fra feltet, efter flere forsøg. Først kom der 3 mand, og derefter endnu en gruppe med 3 ryttere hvor Nikolaj Henning var med. I udbruddet kæmpede Nikolaj rigtigt meget for at få det til at holde hjem, hvilket lykkedes, og Nikolaj Henning kørte en flot 6 plads hjem.
Anders Krogh og Frederik Rosenbæk gennemførte løbet dog uden for præmierækken.

I U15 var der en enkelt præmie at hende til Odder. Det skete da Oliver Friis fik spurtet sig til en 9. plads. Alfred Rasmussen fik den ærlige placering som nr. 12, der var den første placering uden for præmierækken. Jeppe Andreasen blev nr. 16.

I C-klassen gennemførte Jonas Andersen, Frederik Jeppesen og Sebastian Andersen alle løbet. Dog uden for præmierækken.

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner