Foto: Odder Cykel Klub

Lund på podiet i Kolding

19-06-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Frederik Lund var endnu engang med langt fremme, da placeringerne i B-klassen skulle fordeles. Fra starten af løbet, kørte Frederik og en Hammel rytter i udbrud. Ud på omgang tredje omgang, kom yderligere fire mand op til de to ryttere, og seksmandsgruppen holdt til stregen. Her fik Frederik spurtet sig til en 2. plads, og kan nu kalde sig A-Rytter.
Victor kørte også en rigtigt godt løb, og kom i mål på en flot 9. plads, og har nu taget hul på pointhøsten. Stefan Ryom kom ind på en 16. plads, lige uden for præmierækken.

I A stillede Odder til start med Anders Krogh, Frederik Rosenbæk og Mikkel Skjellerup. Der blev kørt hurtigt og sidevind fra start så det var et hårdt kørt løb. Rytterne kom spredt til mål hvor Frederik blev bedst placeret Odderrytter som nr. 25, mens Mikkel Skjellerup blev 27.

I H-40 var Jens Høiberg til start. Jens kom fint igennem løbet, og gennemførte som nr. 25. Dog ikke i præmierækken.

Top mand i top 10
Oliver Friis og Jeppe Andreasen på startlisten i U15, der skulle køre 33 km over 3 omgange. 3 mand kom samlet til målstregen, foran en større gruppe hvor de to Odderryttere var placeret. Begge Odderryttere var god med fremme i spurten i gruppen. Jeppe blev nr. to i gruppens spurt, mens Oliver blev nr. fem. Hvilket betød at de to blev nr. 5 og 8 i løbet.

28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen