Foto: Odder Cykel Klub

DM linjeløb

27-06-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
DM 2016 blev som forventet et hårdt udskilningsløb. Der blev kørt hårdt de første omgange, og der var ikke nogen der fik mulighed for at køre i udbrud.
Vinden gav løbet en ekstra dimension, da den var mellem 7-10 m/s. Der blev kørt sidevind, og ud på tredje omgang kom en 4 mands gruppe afsted, uden Odder deltagelse. de fik hurtigt 3 minutter til feltet der gik i stå. I feltet vågnede de hold der ikke var repræsenteret i udbruddet, og tog ansvar. Hvilket resulterede i at udbryderne blev trukket ind til 1 minut, hvorefter 2 ryttere kørte op til de førende ryttere.
Jagten krævede sine ofre. Der blev samlet to gruppen i front, og bag ved dem, et stærk minimeret felt med en stærkt kørende Mikkel Skjellerup. Mikkel kørte et godt løb, og holdt sig godt til, og kunne slutteligt spurte sig ind på en 32. plads.

"Et godt, og hårdt løb blev afviklet i Vordingborg i dag (i går red.). Jeg syntes rytternes indsats burde have givet lidt mere udbytte, men man høster ikke altid som fortjent. Med dagens erfaring i rygsækken ser vi frem til UCI 1.2 løbet Paris-Chauny der skal køres på søndag. Hvilket er sidste løb for teamet inden en velfortjent sommerferie." Udtalte sportschef Claus Lund.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder