Foto: Odder Cykel Klub

Odder bliver DCU TEAM

19-10-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Efter en fantastisk sæson med flere imponerende resultater tager Odders A hold, et trin op af stigen, og bliver fra næste sæson et DCU Team. Navnet som teamet kommer til at lyde under bliver Team OK - Kvickly Odder.

Fra 2017 kommer Odders A hold til at kører under navnet Team OK - Kvickly Odder. Det er OK, der igennem mange sæsoner har leveret billigt brændstof, samt klubbens hovedsponsor Kvickly Odder der bl.a. har gjort det muligt at få holdet opgraderet til et DCU team.

I sidste uge blev det offentlig gjort, at Odder i 2017 igen kan brøst sig af at have et juniorteam, og udvikle talenter fra øverste hylde. Det er derfor helt i trit med dette, at udviklingen efter junior tiden, nemlig U23 tiden, også forsætter i Odder.
Odder havde i år et meget ungt hold, med hele otte U23 ryttere. Til trods for dette, blev det alligevel til imponerende to A-sejre. Der er kørt UCI point i hus. Kørt en stribe podie placeringer hjem i ind- og udland, samt at man har sendt tre ryttere videre til Continental teams.
For at hjælpe talenterne i danske cykelsport endnu bedre på vej, bliver teamet fra næste sæson altså et DCU Team.

Der vil i den kommende tid bliver offentlig gjort, hvilke ryttere der skal køre på Team OK – Kvickly Odder i 2017

For yderligere spørgsmål, kontakt da
Claus Lund 29248212

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder