Foto: Odder Cykel Klub

Klubfest 2016

03-11-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I lørdags blev den årlige klubfest afviklet i hyggelige omgivelser i Parkhuset i Odder. Mange ryttere, forældre, ledere og frivillige var mødt op, for at hylde rytterne for året der er gået. Traditionen tro, blev der uddelt medaljer fra klubmesterskaberne i enkelstart og linjeløb, samt pokaler som rytterne enten havde kørt sig til, eller gjort sig fortjent til.

Pokalfordelingen blev således:

Gives til den U13 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Mathias Degn og Jonas Kjeldsen - 1 point

Gives til den U15 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jeppe Andreasen - 60 point

Gives til den U17 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jeppe Andreasen - 5 point

D-C-H
Gives til den D-C-H rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Frederik Jeppesen - 11 point

A-B
Gives til den A-B rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Frederik Lund - 36 point

Top 10
Gives den rytter, der samlet har kørt flest point ind, i hele sæsonen.
Jeppe Andreasen - 65 point

Rekord Pokalen – Drenge
Gives til den rytter, der har kørt hurtigste tid, i forbindelse med klubmesterskaberne i enkeltstart.
U15 køre med faktisk tid. U13 fratrækkes 1 min. fra faktisk tid.

Jeppe Andreasen 24.25

Rekord Pokalen – Senior
A kører med faktisk tid. B fratrækkes 1 min. C,D,H og U19 fratrækkes 2 min. Mens U17 fratrækkes 3 min. fra faktisktid.

Michael Skov 37.06

Fidus-pokal
Kan gives for lidt af hvert. En fidus.
Jonas Rernböck - Flot sæson der kulminerede med oprykning til A-klassen.

Smil du er på
Gives til personen, som altid har et smil på læben, også selvom resultaterne ikke er med rytteren.
Michael Skov – Han kæmper og gennemføre hver gang han stiller op. Altid med et smil på læben, også selvom de andre ryttere i feltet ikke venter på ham.

Kim A. Pokalen
Gives til den rytter, som udviser stort gå på mod, er flittig til træning, og som visen vejen. Også selvom talentet måske ikke altid er der.
Oliver Friis – Har igennem flere sæsonener været flittig til træning, til trods for resultaterne ikke har været der. Men det lange sejre træk skaber resultater, og denne sæson var resultatet af flere års flid til træning.

Kammeratskabs Pokal
Gives til den gode kammerat.
Jonathan Skov - Altid med smil på læben, også selvom han egen sæson har været plaget skade. Vellidt. Den gode kammerat.

Talent pokalen
Gives til et talent.
Alfred Rasmussen –Kørte en super flot sæson, med bl.a. en 3. plads til JFM i linjeløb, og oprygning til U17

Flidspokalen
Gives til den rytter, der gennem sæsonen har udvist stor træningsflid, eller kæmper sig til et flot resultat, eller oprykning.
Frederik Lund – Forsætter sin flotte udvikling, og kørte sig via flere sejre op i A-klassen på blot en halvsæson, som første års senior.

Årets leder
Gives den leder, der har gjort en ekstra indsats året igennem.
Claus Lund – Var med til at starte det nye team op, og har skabt flotte resultater med holdet.
Der kan nævnes - UCI Point, to A-sejre, 3 rytteren videre til Continental hold, 2 oprykninger til A-klassen (ud af 4 ryttere), podieplaceringer i ind- og udland.

Årets Frivillig
Gives en frivillig, som altid har mod på at tage en ekstra tørn, når der skal bruges hjælp, til diverse arrangementer.
Bente Hjortshøj - Er altid tilstede ved diverse arrangementer.

Årets resultat
Gives til den rytter, der har lavet årets flotteste resultat.
Alfred Rasmussen, Oliver Friis, Jeppe Andreasen og Jonas Eye – De kørte en 3. plads hjem til DM i holdløb. Samt 3. pladsen i holdkonkurrencen til Tour de Himmelfart.

Årets Rytter
Gives til årets bedste rytter.
Jeppe Andreasen – Han kørte sig i præmierækken i stortset hvert eneste løb. Efter oprygning i U17 kørte han 5 løb i denne klasse, hver gang også i præmierækken.

Rytternes - Årets leder pokal
Denne pokal uddeles af rytterne, til den person som de mener, har gjort en ekstra indsats for dem.
Claus Kjeldsen - Trofast drenge og pige træner der gør en kæmpe forskel for de mindste og nye ryttere.

Du kan se tidligere års indehavere af pokaler her.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber