Foto: Odder Cykel Klub

Team OK Kvickly Odder: Første to ryttere klar

28-12-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Fra 2017 kører Odder Cykel Klubs A-ryttere som DCU hold, under navnet Team OK Kvickly Odder.
Odders A-team leverede i år nogle flotte resultater, hvor det bla. blev til imponerende to A-sejre. Der er kørt UCI point i hus. Kørt en stribe podie placeringer hjem i ind- og udland, samt at man har sendt tre ryttere videre til Continental teams.
Holdet for 2017 er nu ved at være på plads, og der vil hen over de næste dage, blive præsenteret ryttere på holdet.

De to første ryttere er Nikolaj Henning og Anders Krogh som begge er kendinge fra denne sæson.
Begge har sæsonen igennem leveret flotte resultater, både på cyklen, men også på det sociale plan. Så det er en tilfreds team manager, der kan præsenterer forlængelse af aftalen med de to ryttere.
Vi er mægtigt stolte af at kunne præsentere Nikolaj Henning og Anders Krogh, som de først to ryttere på Team OK Kvickly Odder. De har begge i 2016 tilført det forholdsvis unge team rutine og erfaring, både på det sociale plan, men også på cyklen. Her har de hver især har gjort en god figur, hvilket vi i 2017 også kommer til at få stor glæde af. De 2 ryttere forstår at køre løb for teamet, men samtidigt har de overblikket til, selv at slå til når chancen byder sig. Vi har store forventninger til begge ryttere i 2017. Udtaler Team Manager Claus Lund

For Nikolaj Henning har der aldrig været tvivl om hvor han skulle kører i 2017. "Alle omkring teamet har bidraget til at gøre 2016-sæsonen sjov og lærerig. Samtidig har vi i fællesskab skabt en kultur, hvor stærkt samarbejde har været fundamentet for de gode resultater på holdet. Derfor glæder jeg mig til at køre endnu en sæson for Team OK Kvickly Odder."

Nikolaj Henning

Det samme har gjort sig gældende for Anders Krogh, som lykkedes med at vinde en enkelt A sejr i 2016.
Jeg har været glad for at køre for Odder Cykel Klub i denne sæson, hvorfor det faldt mig naturligt underskrive med Team OK Kvickly Odder for 2017. Der er en stærk ledelse bag holdet, som tror på hver enkelt rytter. Derudover er der gode udviklingsmuligheder, hvilket betyder meget for mig. Eftersom at jeg går min 4. A-sæson i møde, så skal jeg til at lære fra mig, til u23 rytterne.

Anders Krogh

Der vil blive præsenteret nye ryttere på Team OK Kvickly Odder de kommende dage.

24-07-2017 HJÆLP TIL BYFEST
02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia