Foto: Odder Cykel Klub

Team OK Kvickly Odder: Næste to ryttere klar

29-12-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I går blev de to første ryttere på Team OK Kvickly Odder præsenteret. I dag er vi klar med to nye ryttere, som begge er gengangere fra årets hold. Det er med stor glæde at vi kan præsentere Mikkel Skjellerup og Kasper Andersen på Team OK Kvickly Odder i 2017 sæsonen.

Mikkel Skjellerup har i 2016 været inde i en god udvikling, og vist gode takter. Både solo, men især som teamplayer, hvor han ofte har taget ”en for holdet” og derigennem været medvirkende til de gode resultater teamet opnåede i 2016, bl.a. ”titlen” som Danmarks bedste klubhold. ”Jeg er ikke i tvivl om vi kommer til at se en del til Mikkel i 2017, som samtidig bliver hans sidste sæson som U23 rytter.” udtaler Team Manager Claus Lund.

Om forlængelse med Odder teamet, siger Mikkel Skjellerup flg.: ”Jeg har valgt at tage at tage et år mere i Odder på Team OK Kvickly Odder. Her tilbyder de nogle helt specialer rammer for os som cykelryttere, og giver os mulighed for at udvikle os, både fysisk men også mentalt. At have så mange ildsjæle som brænder for cykelsporten og har lyst til at hjælpe os, var helt klart med til at jeg bliver en sæson mere. Udover de gode rammer tilbyder Team OK Kvickly Odder også et stort socialt netværk som er vigtigt for mig, og her synes jeg teamet kan tilbyde noget helt specielt som ikke findes andre steder. Jeg ser frem til et år med mange gode oplevelser sammen med mine teamkammerater, og forhåbentlig nogle gode resultater i løbet af sæsonen, både herhjemme men også i udlandet”.

Mikkel Skjellerup i udbrud i Belgien 2016

Den anden rytter som har forlænget sin aftale er Kasper Andersen. Kasper blev skadet i starten af sæsonen, så det var desværre ikke meget han fik repræsenteret Odder i 2016 sæsonen. Men Team Manager Claus Lund er glad for forlængelse med Kasper Andersen, og tror på gode resultater i 2017. ”Inden skaden så vi en hel del til Kaspers styrker. Han er en fantastisk cykelrytter, der altid har godt humør, også er en teamplayer. Jeg tror på at Kasper er over hans skade nu, hvorfor han naturligvis skal på landevejen og give den gas. Jeg glæder mig til at se Kasper i 2017 sæsonen”. Udtaler Team Manager Claus Lund.

Selv glæder Kasper Andersen sig til at komme på cyklen igen, efter en sæson uden meget cykelløb. ”Jeg glæder mig til at komme tilbage i cykelsporten efter et år uden så meget cykling. Derudover glæder jeg mig til at samarbejde med alle de gode mennesker, som jeg før har arbejdet med i Odder Cykel Klub. Jeg tror på at Team OK Kvickly Odder kan udvikle mig som rytter, da teamet vægter den psykiske del af sporten højt. Jeg tror det er der, at de fleste cykelryttere kan udvikle sig mest. Jeg håber på at kunne hjælpe teamet til at få et godt sammenhold og samarbejde, både ryttere som ledere imellem”.

Kasper Andersen

Der vil blive præsenteret flere nye ryttere de kommende dage.

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner