Foto: Odder Cykel Klub

Team OK Kvickly Odder: Sidste 2 ryttere på plads

10-01-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Før nytår kunne Team OK Kvickly Odder præsenterer de første 6 ryttere på holder, og nu er holdet klar til at præsenterer de sidste to rytter. Det er Anders Hørslev der sidste år kørte sig op gennem rækkerne for CK Djurs, og så er det Jorn Oerlemans der sidste år kørte som junior på Team Mascot Workwear.
Vi har lavet en aftale med Anders fordi han har den rette indstilling. Han er en stærk rytter, og en teamplayer som jeg er sikker på at vi kan udvikle på. Både til gavn for Anders, men også for teamet.” Udtaler Team Manager Claus Lund.

Selv siger Hørslev om skiftet til Odder. ”Jeg har valgt Team OK Kvickly Odder, fordi jeg føler, at teamet har samme mentalitet og ambitionsniveau omkring cykling, som jeg selv har. Jeg tror på at teamet vil være med til at udvikle mig som rytter, og hjælpe mig med at opnå resultater i 2017.
Desuden er jeg af den overbevisning, at jeg kan være med til at støtte op om den gode team ånd, og bidrage med min seriøse og ambitiøse indstilling til cykling, og være med til at teamet som helhed opnår en succesfuld sæson næste år.

Teamets anden ny tilkomne rytter, Jorn Oerlemans kørte sidste år i juniorrækken, hvor det blev det flere top placeringer i både in- og udland.

Jorn har kørt cykelløb i mange år, og har et stort potentiale. Jorn har fra ungdomsårene stor erfaring med udlandsløb, og har en god evne til at ”læse” løbets udvikling. Både Jorn og Andes starter i B-rækken i 2017, men jeg er sikker på at vi kommer til at se de 2 ryttere fremme hvor det er sjovt.” udtaler Claus Lund.

Jeg føler at valget af Team OK Kvickly Odder er det rigtige for mig. Der har i 2016 være flere ryttere fra Odder, der har taget skiftet videre til et hold på et højre niveau. Dette skyldes at Odder har udviklet dem godt, og alle får deres egen chance. Odder ligger også tæt på min bopæl, da jeg bor i Horsens. Jeg syntes det er et godt hold at starte på. Så jeg ser frem til skiftet og at køre på et højt niveau.
Her ud over er der udviklingspotentiale ved at vælge Odder. Rytterne på teamet er rigtig gode, og det er det gode ved Team OK Kvickly Odder. Her kan man få lov til at udvikle sig, og så går vi meget op i sammenholdet og tillid til hinanden.
Siger Jorn Oerlemans.

Aftalerne med Anders og Jorn er de sidste aftaler, vi pt. har lavet. Der er dog flere seniorryttere i Odder Cykel Klub, som er i god udvikling. Fortsætter det, så er de potentiale til at blive en del af teamet.” slutter Claus Lund.

Team OK Kvickly Odder
Nikolaj Henning
Anders Krogh
Mikkel Skjellerup