Foto: Odder Cykel Klub

Træningslejr i Sondrup

19-01-2017 af Bestyrelsen /mkj
Selvom der er nogle måneder til cykelsæsonen 2017 for alvor starter, så er det nu at træningen skal sikre grundformen til hele sæsonen.

Traditionen tro afholder vi træningslejr i Sondrup i sidste weekend af januar. Tilmelding kan ske via MyOCK, og der er allerede mange tilmeldte. Prisen er 150 kr.

Sidste frist for tilmelding er den 23. januar (af hensyn til indkøb af forplejning).

Træningslejren er åben for alle ryttere i klubben. Forældre, trænere og ledere er også velkomne til at overnatte, der er masser af overnatningspladser.

De ansvarlige for de enkelte afdelinger arrangerer selv indholdet på weekenden, f.eks. afgangstid fra Odder til Sondrup, træningsruter og forventet hjemkomst søndag. Tag fat i din afdelingsansvarlige/trænere for mere information.

Forældre, der ønsker at give et nap med i forhold til forplejningen på lejren, er velkommen til at kontakte Bente Hjortshøj.

Vi ses til en fantastisk træningslejr!

27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
25-03-2017 AURA sender god energi til Odder