Foto: Kvickly Odder - www.kvicklyodder.dk

Kvickly Odder på trikoen for 45. gang

20-03-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Sæsonen starten er lige om hjørnet, og for 45. gang skal Odder trikoen vises frem på landevejen. En af de sponsorer som igen i år er på trøjen, er en gammel kending, nemlig Kvickly Odder som var med helt fra start tilbage i 1972.

"Kvickly Odder har været hovedsponsor af Odder Cykel Klub siden starten i 1972. Og vi har gennem årene fået meget synlig reklame, dels på cykeltøjet når rytterne træner i området, og på bander, flag, afskærmning mm. til cykelløb arrangeret af Odder Cykel Klub. Samarbejdet har altid fungeret godt og klubben har altid husket at støtte op om os ved masser af aktiviteter, arrangeret af klubben gennem årene.
Klubben har altid været god til at "opdrage" og give indhold i de unge rytteres hverdag, og der har altid været en fantastisk forældre opbakning og god stemning i klubben. Og jeg er sikker på at vi har styrket vores image og fået nye og loyale kunder ved at sponsorerer Odder Cykel Klub." Siger Arne Sørensen, direktør for Kvickly Odder.

”Vi er stolte og glade for at Kvickly Odder endnu engang er på Odder trikoen når sæsonen skydes i gang. Foruden at være hovedsponsor for klubben, indgår Kvickly Odder også i navnet på elite og junior-teamet hhv. Team OK Kvickly Odder og Team Vifra Kvickly Odder. Kvickly Odder er en vigtig del af Odder Cykel Klubs identitet, og som altid støtter de op om talent udviklingen i klubben.” siger elite teamchef Claus Lund.

Se mere om Kvickly Odder her: www.kvicklyodder.dk

24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder