Foto: Odder Cykel Klub

Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior

21-03-2017 af Brian Egeberg Pedersen
I den forgangne weekend har Team Vifra Kvickly Odder junior været til start i Belgien hvor den stod på to klassiske kermesse løb med mere end 150 ryttere til start begge dage.

Følgende af teamets ryttere var med på turen Frederik Rosenmeyer, Sebastian Ryttersgaard, Mads Andersen, Lucas Wulff og Thomas Decker.

Dag 1 Budingen Zoutleeum

Lørdagens løb blev kørt på en 7,2 kilometer rundstrækning hvor den sidste kilometer var en jævn stigning mod opløbet, i alt skulle der køres 11 omgange. Trods den hårde positionskamp holdt drengene sig fremme i front, men på løbets 7 omgang sker der desværre et kæmpe styrt, hvor hele frontet af feltet ryger ned (mere end 60 ryttere). Alle teamets ryttere er involveret i styrtet - værst går det ud over Mads Andersen og Frederik Rosenmeyer, begge kan ikke køre videre pga den hårde medfart de og deres cykler havde fået.

Thomas Decker og Lucas Wulff kommer hurtigt på cyklerne, og får kæmpet sig op til en gruppe, som jagter en frontgruppe med 18 ryttere. Sebastian Ryttersgaard er desværre uheldig at blive holdt mere tilbage af styrte,t og når desværre ikke med.

Det jagtende felt når akurat ikke at få lukket op til fronten før opløbet. Begge drenge Thomas Decker og Lucas wulff slutter på en forholdsvis flot 28 plads til Decker samt 32 til Lucas Wulff.

Dag 2 Boutersem

Søndagens løb var på en meget teknisk og svær runde på 6,3 kilometer. Der skulle i alt køres 13 omgange. Runden var piv flad og vejene var smalle og for at toppe det, blæste det også rigtig meget.

Løbet blev kørt i et vandvittig højt tempo, hvor feltet konstant var trukket langt ud. Teamet arbejdede rigtigt flot sammen, og var igen med i fronten af feltet, hvor de også havde overskud til at angribe. Thomas var meget tæt på at ramme det helt rigtige udbrud, som desværre blev kørt ind.

I finalen kommer der 7 mand væk fra feltet, men i feltets spurt viser Mads Andersen stor styrke og kommer ind på en 4 plads, og ender med en flot 11. plads.

Teamets andre ryttere kommer ind i samme felt.

37. Frederik Rosenmeyer
38. Lucas Wulff
49. Sebastian Ryttersgaard
53. Thomas K Decker.