Foto: Aura Energi - www.aura.dk

AURA sender god energi til Odder

25-03-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
AURA har igennem mange sæsoner været at finde på Odders triko, og AURA logoet vil igen være at finde på Oddertrøjen når 2017 sæsonen snart starter.

”Vi ser først og fremmest sponsoratet af Odder Cykel Klub som et rigtig godt match, der passer fint ind i AURAs værdier i forhold til fællesskab, engagement og den positive drivkraft, der er bag holdet. Vi bakker gerne op, da vi mener, at både ryttere og hele teamet fortjener cadeau for indsatsen. Odder Cykel Klub har lokalt, og ikke mindst nationalt, opnået flotte resultater i 2016. Derfor glæder vi os til at følge med fra sidelinjen og se, om holdet kan genfinde topformen i 2017. Klubben har et stærkt eliteteam, et lovende juniorteam og en velfungerende ungdomsafdeling, så der er håb for mange flotte præstationer. At støtte op lokalt om gode initiativer som Odder Cykel Klub, betyder meget for os”. Siger Jens Holm-Christensen Kommunikation & Marketing Projektleder ved AURA energi.

”At have opbakning fra lokalsamfundet er altid en god ting af have. Og dejligt at de ligger mærke til det talentarbejde der bliver lavet helt fra drenge og ungdomsårene, til juniorteam, og eliteteamet. En lokal sponsor er altid en vigtig sponsor.” Siger elite teamchef Claus Lund

Se mere om AURA Energi her: www.aura.dk

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00