Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: www.christaskelde.dk

Skelde tilknyttet som mentalcoach

30-03-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Alle ved at man kan optimerer på træningen, udstyret på cyklen, og at kosten spiller ind på de præstationer man laver på cyklen. Men noget der er mindst lige så vigtigt er den mentale del.
Derfor har Team OK-Kvickly Odder lavet aftale med en af de dygtigste personer på netop dette område inden for cykelsporten, nemlig Christa Skelde, som har skrevet dette:


Efter 9 års erfaring med at drive cykelhold og mere end 30 år i cykelverden, har jeg erfaring med hvordan en rytter mentalt kan rykke sig og dermed udvikle sit potentiale via supervision og kognitiv træning. Når en rytter fungerer som et ”helt menneske” præsteres betragteligt bedre på landevejen - og der er altid udviklingsmuligheder i den mentale verden!
Vi optimerer på materiel – træning, og derfor skal den mentale del også udvikles, da den spiller en betragtelig rolle.
Et hold skal fungere som et TEAM – og vi skal arbejde mod fælles værdier og en fælles kultur. Dermed opnås resultaterne!
Jeg arbejder til dagligt med TEAM-udvikling, individuel udvikling og ledelsessparring i virksomheder. De værktøjer og teknikker jeg benytter her er præcis samme udgangspunkt som når jeg superviserer WOLD-TOUR rytter, og tidligere verdensmester Mads Würtz Schmidt og rytterne på Team OK-Kvickly Odder.
I projektet i Odder, ser jeg mig selv i 2008, hvor jeg sammen med min mand Michael Skelde byggede et kontinental hold op – jeg kender udfordringerne og vil gerne vidensdele med ryttere og ledelse omkring det, at bygge et solidt cykelhold op.
Jeg har været så privilegeret at få lov til at arbejde med TEAM OK Kvickly Odder i 2016 og var ikke i tvivl om, at jeg havde lyst til at arbejde med rytterne igen i år. Via BIZ and BIKE, som er et cyklende erhvervsnetværk i Aarhus, Horsens og Vejle, som jeg er netværksansvarlig for – har vi haft mulighed for at støtte op omkring Teamet i Odder.

Vi glæder os til at se dem på landevejen!!


”Vi er super glade og stolte over at have en så dygtig person som Christa Skelde, med over dette projekt. Hun var med allerede sidste år, hvor hun lærte både ryttere, og os ledere en masse ting. Og det er ting som kan gøre det sidste, når vi er ude ved løbene.” siger elite teamchef Claus Lund.

Se mere om Christa Skelde her: www.christaskelde.dk


10 seneste nyheder:
13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST
24-07-2017 HJÆLP TIL BYFEST
02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia
23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber
19-06-2017 Weekendens løbsreferat
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet