Foto: Odder Cykel Klub

Sejr til Team Vifra - Kvickly Odder og flotte resultater i Rødekro

10-04-2017 af Brian Egeberg Pedersen
Efter lørdagens klub og team præsentation stod den søndag på løb i Rødekro, vi havde rigtige mange ryttere til start så der var lagt op til en spænende dag 
Lidt fra alle klasser.
U11 Løbet - Sæsondebut til Tobias Friis som levere dagens første podieplads til Odder Cykelklub med en flot 3. plads.
U15 løbet - Jonathan Skov var til start men desværre er Jonathan uheldig og punktere lige før mål, han kommer helt sikkert stærkt igen i påsken.
U17 Løbet – Første afdeling af Tornado cuppen, Alfred Rasmussen kommer ind på en flot 6. plads med Oliver Friis lige efter på en 8. plads, Jeppe Andreasen og Viktor Paulsen kommer ligeledes igennem løbet, men er dog ramt af uheld.
U19 Løbet - Årets første sejre til Team VIFRA Kvickly Odder… Mads Andersen vinder U19 Klassen i et spurt opgør og efter flot team kørsel… Thomas Decker bliver nr. 6 Sebastian Ryttersgaard nr. 8 Lucas Wulff nr. 15 Frederik Rosenmeyer nr. 16 Jonas Gemmer og Casper Jensen udgår efter flot fight… En fantastisk team indsat af alle drengene.
H50 Løbet - 2 ryttere til start, Jens Høiberg, Lars Julin. Jens kommer ind med feltet og bliver samlet nr. 21, Lars slutte i en gruppen lige efter som nr. 34.
H60 Løbet - Vagn Frandsen starter løbssæsonen super med en flot 6. plads desværre akkurat uden for præmie rækken.
D løbet – Til start Michael Skov. D - Feltet var vel dagens største felt, Michael køre et flot løb og slutter som nummer 36.
C løbet - Til start var Frederik Jeppesen, Tobias Hjortshøj, Jonas Andersen og Sebastian Andersen, Frederik bliver nr. 10 efter at have kørt en flot løb med flere udbrudsforsøg, Sebastian bliver nr. 24 Tobias og Jonas udgår.
B løbet – Til Start Jorn Oerlemans (Team OK Kvickly Odder) og Viktor Skovgaard efter en vild start hvor der bliver rykket i højre og venstre, efter lidt tid kommer der en gruppe hvor Jorn kører med, i afslutningen kører en rytter væk hvor Jorn afventer, efterfølgende kører Jorn og en anden rytter efter men når lige akkurat ikke nr. 1 Jorn bliver flot nr. to og har nu i alt 28 point på konto efter 3 løb, Viktor Skovgaard gennemføre fint løbet uden for point.
A Løbet – Til Start Team OK Kvickly Odder Kasper A, Nikolaj Henning, Frederik Lund, Mikkel Skjellerup, Anders Krogh, Jonas Rernböck.
Med en hektisk start kommer der et udbrud afsted hvor teamet desværre ikke havde nogle ryttere med, men efter en omgang sætter Team Ok Kvickly Odder sig frem sammen med et par andre teams og kører udbruddet ind, 1 minut på 20 km - sejt, det koster Frederiks deltagelse og i feltet er Jonas, Mikkel & Nikolaj tilbage. et udbrud kører og vi rammer det ikke, et par enlige ryttere prøver at køre op og Joans tager initiativet og kører med, efter at have siddet ude et godt stykke tid springer 3 mands gruppen i stykker og Jonas sidder nu på mellemhånd med 20 sek til udbruddet og over 2 minutter til feltet. Desværre kommer feltet blæsende på sidste omgang og Jonas indhentes med kun 15 km tilbage af løbet, Nu har vi Jonas Mikkel og Nikolaj i feltet igen. Og de kommer alle tre med feltet ind, Mikkel blev 20 og kom i præmierækken og Jonas blev 28 og Nikolaj 34 udenfor præmierækken.
I påsken står den på 3 dage i nord.

24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder