jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt. I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik. Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der."> jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt. I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik. Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der."> jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt. I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik. Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der.">
Foto: Claus Lund

FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder

15-04-2017 af
Påske cykelløb i Hanstholm første dag i Cuppen 3 dage i Nord, jf. Vejrudsigten ville det blive en udfordring bare at gennemføre - 4 grader og 1-2 mm regn i timen, 4-5 m/s. En vejrudsigt der betyder at rytterne både skal kæmpe med at køre stærkt men også med at holde varmen. I A havde Team Ok Kvickly Odder 4 til starte - Nikolaj, Frederik, Anders og Mikkel.
På de første 2 omgange var rytterne gennemblødte og der var masser af forsøg men ikke nogen der fik lov til at komme afgørende væk. Ud på 3ie omgang var der et styrt halvvejs på omgangen hvor Team OK Kvickly Odder desværre havde Nikolaj og Anders involveret, nye hjul på og cyklerne blev rettet - Nikolaj havde fået nogle grimme knubs og efter at have stået stille var han overafkølet, så da han kom til mål måtte han udgå. Anders blev kørt op til feltet igen. Midt i alt tumulten havde Frederik en punktering efter at have stået stille og ventet på nyt hjul. Var han også overafkølet og udgik. Mikkel var kommet med i en 5 mands gruppe og de havde fået en fornuftigt forspring - ud på de små omgange lød forspringet på 2 minutter. Feltet var skrumpet voldsomt og der var 18 ryttere tilbage (ud af 80 startende) da de kørte ud på den sidste af de små omgange. I front måtte flere strække våben og en 3 mands gruppe med Mikkel begyndte det nervepirrende afslutningskørsel, der blev "kigget an", ingen ville tage føringer, så blev der rykket -> jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt.

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord