Gode placeringer til Odders A-ryttere

24-08-2003 af Thomas Jørgensen
Søndag den 24. august blev 1. afdeling af dette år september cup (Sparbank Vest Cup) afholdt på vejene omkring Hassellager ved Århus, arrangør Cycling Aarhus. A-rytterne skulle ud på 153,5 km på en 30,5 km lang omgang, med flere stejle og seje bakker.
Fra starten af løbet var der mange udbrudsforsøg, og det lykkedes hurtig en gruppe på 10 mand at få et hul ned til feltet, men efter en omgang i udbrud, blev de hentet og flere forsøgte herefter hurtigt at komme af sted, og efter nogle kilometer med høj aktivitet kom en grupper igen på 10 mand af sted. I denne gruppe sad 3 Randers-ryttere, 3 Herning-ryttere, 2 Glud & Marstrand-ryttere, 1 Hammel rytter og en Odderrytter. Denne gruppe fik hurtigt et forspring på 2½ minut, og det var hurtigt klart at dagens løb skulle afgøres blandt disse ryttere.
Nede i feltet var der stadig mange der gerne ville væk fra feltet, da der stadig på det tidspunkt var 10 præmier tilbage, de mest aktive ryttere nede i feltet var Michael Larsen Hammel, Jonas Fredborg, Lars Werenberg, Peter Lundblad Odder, Lasse Siggaard og Brian Vandborg Herning. De kunne dog intet stille op over for den 10 mand store udbrydergruppe, der under hele løbet arbejdede godt sammen.
På de sidste omgange var der mange forsøg på at splitte frontgruppen i to. Det lykkedes dog ikke og de kom samlede til mål hvor en stærkt kørende Henrik Thinggaard Christensen kørte fra de andre 9 på den sidste lille stigning, da der manglede 5 km. I spurten var Jens-Erik Madsen hurtigst, foran Stig S. Dam fra Herning.
Odders ryttere kom ind lidt før hovedfeltet og Thomas Lundgaard blev nr. 13, Jonas Fredborg nr. 14 og Peter Lundblad nr. 19. Lars Werenberg, der havde kørt et flot løb, kom ind lige uden for præmie som nummer 21 eller 22.
To Odderryttere kom ikke igennem. Jakob Koch stillede til start trods sit styrt dagen før, og hans havde også næsten fået lavet sin cykel. Der var en ting, der ikke kunne laves, og det var en skrue ,der skulle holde styret på plads. Den gik løs efter anden omgang, og så var der ikke mere at gøre for Jakob. Morten Mikkelsen, var så uheldig at punktere lige idet den sidste service vogn havde forladt hans gruppe, og han måtte tage den tunge vej tilbage til mål området, med et fladt baghjul. Han havde runden forinden sprungen en eger i hans forhjul, så det var absolut ikke hans dag. Men alt i alt et godt løb fra Odders rytterne, der efter en mindre down-periode for alvor er ved at vende tilbage med fornyet styrke.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder