Jysk-Fynsk mesterskab i gadeløb

29-08-2003 af Lars Werenberg
Torsdag stillede Odder med 6 ryttere til Jysk-Fynsk Mesterskaber i Gadeløb, hvor ruten var den traditionsrige og hårde rute, "Rundt Om Lunden" i Horsens. Udover de 4 eliteryttere, Jacob Koch, Peter Lundblad, Jonas Fredborg og Lars Werenberg, havde Odder også de 2 C-ryttere Brian Henriksen og Martin Sørensen valgt at tage udfordringen op. Der blev lagt ud i hårdt tempo og feltet blev hurtigt tyndet ud. 6 ryttere slap afsted mens feltet hurtigt blev reduceret til knap 20 ryttere. Blandt dem, der måtte slippe hurtigt, var bla. Jacob, som havde været lidt småsyg op til løbet, samt Brian Henriksen. De 6 forreste ryttere fik hovedfeltet først set igen efter 1 time, da udbryderne hentede feltet med 1 omgang, på den korte rute. Indtil da, havde der været mange angreb i feltet, hvor Jonas og Lars havde været blandt de mest aktive, men der var endnu ikke kommet ret meget ud af de mange fosøg. Det ændrede Lars dog på, da han med 4 omgange igen, stak alene væk fra feltet. Han fik hurtigt et godt hul, men på sidste omgang fik han selskab af endnu en rytter, og i spurten blev Lars henvist til 8. pladsen. Jonas kom ind med feltet et øjeblik senere og spurtede sig til 14. pladsen. Peter Lundblad sluttede lige uden for præmie rækken, ligesom Martin Sørensen der klarede sig rigtig flot i det noget skrappe selskab, hvor han hele tiden sad godt med fremme. Er han mon på vej tibage til A-klassen?

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder