Odder CK Elite på hjemmebanen

07-09-2003 af Lars Werenberg
Odder CK Elite var på hjemmebane lørdag, da Odder CK stod bag Kvickly Løbet. Første gang over Pederstrup blev løbet åbnet og Odder fik 3 mand med i en 11 mands udbrydergruppe. Desværre kom de 2 hurtigt tilbage igen. Peter Lundblad havde kun rejst sig fra sygesengen for at deltage på hjemmebanen, så det blev en kort fornøjelse. Jonas Fredborg fik i det høje udgangstempo vejrtrækningsproblemer, men kom heldigvis med da feltet fik kontakt til ham. Således havde Odder kun Thomas Lundgaard med fremme. Den meget blæst og hårde terræn gjorde løbet til et udskilningsløb, hvor feltet hurtigt blev reduceret til 10-15 mand. Jacob Koch måtte opgive efter en uheldig punktering, mens Brian Larsen og Morten blev ofre for det hårde tempo.
Tilbage blandt de sidste 9 sad nu Lars Werenberg og Jonas Fredborg. Jonas havde fået vejrtrækningen under kontrol igen og viste nu sin styrke. Da feltet ramte de små omgange (5x7,2km) måtte Lars slippe 2. gruppe lige som Thomas Lundgaard måtte slippe 1. gruppe, der nu blev slippet i kampen om sejren. Tilgængæld angreb Jonas og kom væk med endnu en rytter. De fandt ind i et godt samarbjede og nåede at hente 3 ryttere fra forreste gruppe(bla. Thomas). Det rakte til en 8.plads for Jonas, mens Thomas Lundgaard blev 9'er og Lars fik kæmpent sig til en 16. plads hjem. Kun 18 fik gennemført det hårde løb, tiltrods for at der var 20 præmier at køre om.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder