Astaloa havde ikke tid alligevel! :-)

01-04-2004 af Web-teamet
Som flere sikkert har bemærket, så er datoen i dag den 1. april, og så skal man derfor ikke tro på alt hvad man læser! Historien om at Flemming hilste på Astaloa under Middelhavet Rundt var sandt, men det var også det eneste sande i vores lille historie om, at Astaloa kom til start i første afdeling af Post Cuppen i Odder. Det ville ellers være et stort scoop, men mon ikke de lokale Odderryttere nu har større chancer for at vinde på hjemmebanen! Du kan læse aprilsnar-historien herunder:

Verdensmester til start i Odder
Den spanske verdensmester i cykling, Igor Astaloa fra Cofidisholdet, kommer til start i Odder, når første afdeling af Post Cuppen afvikles i Odder søndag den 25. april. Odder Cykel Klub fik skabt kontakten til Astaloa, da klubbens B-rytter og webmaster, Flemming Kajberg Jensen, under en træningslejr i Nice i februar mødte Astaloa (se stort billede) inden start på 2. etape af Middelhavet Rundt. En etape han blev nr. 2 i, og dermed overtog førertrøjen, som han dog senere måtte aflevere til den senere vinder, CSC-rytteren Jörg Jaksche.
Det er et stort scoop for Odder Cykel Klub, som forventer at 25.000 tilskuere vil heppe på de lokale Odderryttere, i deres forsøg på at køre fra storfavoritten Astaloa.

Foto: Jan Fly

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST