Cykelløb på hjemmebane

24-04-2004 af Flemming Kajberg Jensen
I dag var det Odder Cykel Klubs, der skulle arrangerer cykelløb, hvilket betød at Odderrytterne skulle forsvare farverne på hjemmebane. Hos "de små" skulle der køres på den sædvanlige rute over Balle og Snærild, mens "de store" skulle ud på den ligeledes sædvanlige, velkendte og hårde rute over Pederstrupbakken. For begge klasser gjalt det, at der skulle afsluttes på vel nok Danmarks hårdeste opløbstræning, Vennelundsvej, i det vestlige Odder.

Det blev til 3 præmier i ældste drenge da Kaper Sørensen, Martin Nielsen og Martin Søndergaard hhv. blev nr. 15, 16 og 19.
I ungdomsklassen var bl.a. fra Odder, det frygtede firkløver bestående af Kristian Lau Thomsen, Charlie Køhler, Bo Porsgaard Pedersen og Jonas Søndergaard til start. Allerede på første omgang kom Lau og Charlie med i et udbrud bestående af 7 mand. Gruppen blev dog senere delt op i to, da Lau og Horsens rytteren Niki Østergaard, kørte fra de 5 andre. Lau og Niki er de er de eneste to ryttere, der har vundet en sejr i år i ungdom. Så der var stor spænding om hvem, af de to, der ville vinde når de nåede målstregen. Desværre for Odder og Lau, var det Horsensrytteren, der træk det længste strå, men det blev alligevel en flot 2. plads til Lau. Hos anden del af udbrydergruppen blev det til en andenplads i spurten til Charlie, der derved blev nr. 4 i løbet. I hovedfeltet spurtede Bo sig ind på en 12. plads, mens Jonas blev nr. 20.
Odders sidste præmie stod Casper Foldager sig for, da han i B-klassen spurtede han fik spurtede i 6. plads i hus.

Se resultater fra Kvickly Løbet.

Se billeder fra Kvickly Løbet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder