Lau Jydsk/Fynsk mester - Bronze til Eibye

16-05-2004 af Flemming Kajberg Jensen
På 1. og 2. bryllupsdag havde hhv. Hobro og Randers Cykelklub budt rytterne op til dans. I Randers gjalt det samtidig de jydsk/fynske mesterskaber i linieløb.

Lau på toppen
En af de ryttere som var kommet for at danse, ikke lanciers men sejrsdansen, var Odders ungdomsrytter Kristian Lau Thomsen. Med en lang spurt over næsten 700 meter, kunne han lørdag i Hobro sikre sig årets tredje sejr, hvor af de 2 har været på dansk grund.
Der skulle dog ikke gå lang tid, før Lau igen kunne hæve armene. Allerede i dag kunne Lau hæve armene igen, da han sikrede sig det jysk fynske mesterskab, ved at komme solo til mål, 28 sek. foran feltet. Lau var ikke den eneste ungdomsrytter der gjorde sig gældende i weekenden. Også Charlie Køhler fik præmie begge dage, da han blev nr. 5 i Hobro, og nr. 8 i Randers. Også Jonas Søndergaard fik præmie i ungdom, da han blev nr. 11 i Randers.

Kristian Lau øverst på skamlen.

B-rytterne med langt fremme
Også Odders B-ryttere gjorde det flot i den forgangene weekend. Lørdag blev det til en flot 2. plads til Christian Pedersen, da han vandt hovedfeltets spurt. Lige efter ham fulgte Casper Foldager der blev nr. 4.
Søndag var B-rytterne igen med fremme, da der blev kørt om medaljer. Efter ca. 40 km. kom 8 mand af sted, her var Casper Foldager og Kasper Eibye med. Udbruddet holdt de resterende 88 km. til mål. Her blev det til en 3. plads, og dermed bronze til Kasper Eibye, og en 5. plads til Casper Foldager. I hovedfeltet som kom til mål nogle minutter senere, var det Odder helt i front. Christian Pedersen og Brian Henriksen fik spurtet sig ind over strengen som de 2 første, og besatte dermed 9. og 10. pladsen.

Kasper Eibye spurter bronze medaljen hjem, med Casper Foldager lige efter.

Odders C-rytter, Jesper Olesen gjorde det også rigtig godt i denne weekend. Med en 9. plads i Hobro, og en flot 5. plads i Randers. Kunne Jesper øge sin samlede point høst i denne sæson, med 100%.

Der var også præmie at finde i drengeklasserne i weekenden. I mellemste drenge var der præmie til Andreas Urbak begge dage, da han blev nr. 10 i Hobro og nr. 14 i Randers. Der var også præmie til en anden Odder i denne klasse, søndag i Randers. Det var Nicolai Mondrup Jensen der tog sig af denne præmie, da han blev nr. 13.
Kasper Sørensen fik også præmie i Randers, da han blev nr. 15 i ældste drenge.

Se billeder fra Hobro Løbet.
Se billeder fra Nishiki Løbet i Randers – Jydsk/Fynsk mesterskab.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder