Det frygtede firkløver er klar

18-05-2004 af Det frygtede firkløver
I Kristi Himmelfartsferien tager Odders ungdomsryttere, "den frygtede firkløver", hul på det største løb på dansk grund i år, nemlig "Tour de Himmelfart". Holdet har virkelig vist sig godt kørende på det sidste.

Kristian Lau Thomsen har vist rigtig flot kørsel hele sæsonen, med førering i Ungdoms Cuppen, sejr i Jysk- fynskmesterskab i sidste weekend og en sølvmedalje til Jysk- fynskmesterskab i enkeltstart.
Også Charlie Køhler har vist flot kørsel med to skammelplaceringer, og seks top-10 placeringer, i forårssæsonen.
Jonas Søndergaard har også kørt flot, med en skammelplacering og flere top-20 placeringer.
Bo Porsgaard har ligeledes kørt en flot forårssæson, men ikke haft det fornødne held. Han har kørt mange top-20 placeringer hjem.

Kristian Lau Thomsen er en rytter med en formidabel spurt, en lige så god enkeltstart, og så kører han smukt opad. Kristian er en rytter man altid kan regne med at se fremme blandt de forreste.
Charlie Køhler har sin force når det går stejlt opad, han kører en rigtig god enkeltstart og kan også køre en rigtig fornuftig spurt. Charlie sidder ligeledes altid godt med fremme.
Jonas Søndergaard er eneste 89'ere på holdet. Han kører alligevel op med de bedste på enkeltstarterne, han har en god spurt og kører også rigtig godt opad. Jonas sidder lige som Kristian og Charlie også altid med langt fremme.
Bo Porsgaard har sin force opad ligesom Charlie. Bo kan på en god dag også kører i top-20 på enkeltstarterne.

Kristian og Charlie bliver rytterne som skal gøre sig gældende i klassementet og på de meget hårde etaper.
Jonas og Bo er hjælperyttere i luksusklassen, men vil også gå efter etapesejr. Specielt Jonas på hans hjemmebane i Hou.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder