Peter Lundblad nr. 6

24-05-2004 af Flemming Kajberg Jensen
I dag blev anden afdeling af årets post cup kørt på de fynske veje omkring Fåborg. 174 km, svarende til 12 omgange af 14,5 km. med den flygtede golfbane bakke skulle der forceres inden vinderen kunne findes.

Odder rytterne var klart til kamp fra start, og der gik da heller ikke længe inden det første udbrud kom af sted, med Odder deltagelse. Allerede på løbet anden omgang køre 6 mand væk, med bl.a. Peter Lundblad. Udbruddet får aldrig dog aldrig mere end en afstand på 1-2 min, men da feltet aldrig får sat en ordentlig forfølgelse i gang, bliver udbruddet ikke hentet igen.
Nede i feltet sker der ikke rigtig noget før den sidste ½ del af løbet.
De sidste 5 omgange, knækkede feltet hver gang de ramte den skrappe golfbanebakke, men hver gang blev de efterfølgende stort set samlet igen.
På 3 sidste omgang forsøgte Thomas Oredsson et solo fremstød, men blev dog hentet igen omgangen efter.
På næst sidste omgang, på toppen af bakken, stikker den tidligere Fakta-rytter Bjørnar Vestøl af sted, med Lars Werenberg på hjul. De to ryttere sidder der ude samme en omgang, inden de rammer golfbanebakken for sidste gang, hvor der blot resterer en ½ omgang igen. Her kan Lars dog ikke længere følge nordmandens hjul, og må lade sig falde tilbage til feltet. Det lykkedes dog Bjørnar Vestøl at få lukke hullet til front gruppe. Samtidig med at normanden lukker hullet, får SIF Cycling Teams Michael Reihs får en defekt med cyklen, og falder fra front gruppen, så der stadig ligger 6 mand samlet i front.
De 6 mand kommer stort set sammen til mål, hvor en meget træt Peter Lundblad, måtte se sig overspurtet af de andre, og passerer stregen som nr. 6.
I feltet, som kom til mål kort tid efter, bliver Thomas Lundgaard placeret som nr. 17. Odder rytterne havde ellers forsøgt at holde Jonas Fredborg godt fremme i spurten, men da der skete et styr foran ham, blev han ikke noget. Lars Werenberg og Thomas Oredsson kommer med feltet til mål, mens Jacob Koch kommer ind lige efter feltet.
Mads Madsen måtte forlade løbet tidligt, da benene ikke var der i dag.
Løbet blev vundet af Gøren Jensen fra Glud og Marstrand Horsens holdet, som dermed fik taget revanche fra første afdeling Post cuppen i Odder, hvor deres bedste mand sluttede på en 23. plads.

1. Gøran Jensen, Glud & Marstrand Horsens
2. Peter Gaarde, ABC
3. Bjørnar Vestøl, Team Sparbanken Vest (NOR)
4. Mads Bugge Andersen, CK Kronborg Pro
5. Martin Mortensen, Herning CK
6. Peter Lundblad, Odder CK

17. Thomas Lundgaard, Odder CK

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder