Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Cup sejr til Jonas Søndergaard

20-06-2004 af Flemming Kajberg Jensen
Svendborg CC arrangerede i dag cykelløb. Løbet var ikke som tidligere år en enkelstart, men et linieløb. Vejret var de første timer regnfuldt, hvilket gik udover drengerytterne, men senere kom solen frem bag den overskyede himmel, og kunne skinne på de resterende klasser.

I ældste drenge var Søren Kristensen, Kasper Sørensen og Martin Søndergaard til start. Her blev det til en 12. plads til Kasper Sørensen.

I begynder var Per Juul til start. Per kørte et flot løb, med flere udbrudsforsøg, dog uden held. Så Per kom med feltet hjem, men desværre uden præmie.

I B-klassen var Flemming Kajberg Jensen, Henrik Bjerregaard og Brian Henriksen til start. Her blev Brian en flot nr. 10. Flemming røg af på anden omgang, mens Henrik Bjerregaard, måtte udgå allerede efter første omgang, efter at have været impliceret i et mindre styrt.

I Ungdom skulle der afvikles 4. afdeling af Tornado Cuppen. Odder stillede kun til start med 3 mand, nemlig Bo Porsgaard Pedersen, Jonas Søndergaard og Charlie Køhler.
Der skulle køres 3 omgange af 29,1 km hvilket svarede til en samlet distance på 87,3 km. Undervejs skulle der køres om spurtpræmier á 100, 75, og 50 kr. til nr. 1, 2 og 3 på første og anden omgang. Odderrytterne var veloplagte fra start, og efter første omgang kunne Jonas Søndergaard køre over stregen som den første, og dermed vinder af den første spurt. Anden omgang var det igen med en Odderrytter først over stregen, men denne gang var navnet Bo Porsgaard Pedersen der vandt, mens Jonas Søndergaard igen var lagt med fremme, og kunne sikre sig 3. pladsen i denne anden indlagte spurt.
Da rytterne gik ud på sidste omgang, stak Bo af sted med 22 km igen. Bo kørte flot, og havde en årgang et forspring helt oppe på næste 3 min. Men så tog feltet fat, og Bo blev kørt ind med 8 km. igen. Da Bo blev hentet så Jonas så sit snit til at prøve lykke, og med 4 km igen, op af løbets sidste lille stigning stak han af sted. Som et jaget bytte forfulgte af feltet, trådte Jonas Søndergaard ind på den 500 meter lange opløbsstrækningen. Med kun et lille hul, modvind på opløbsstrækningen og ét samlet hovedfelt lige efter sig, var der spænding om Jonas kunne holde sejren hjem. Men det lykkedes, og Jonas kunne dermed sikre sig sejren i 4. afd. af Tornado Cuppen. Charlie Køhler og Bo Porsgaard Pedersen kom med feltet ind.


10 seneste nyheder:
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder
10-04-2017 Sejr til Team Vifra - Kvickly Odder og flotte resultater i Rødekro
30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet