Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Scandinavien Open

10-08-2004 af Lars Werenberg
Odder CK Elite blæste til angreb fra start, da Scandinavien Open blev kørt på den, efterhånden klassiske 12 km rute ved Vårgårda. Da løbet var UCI 1.5 kategori skulle rytterne køre på 6-mandshold, og Odders ryttere måtte dele trøje med MälarEnergi for en kort periode.

Oplægget var tidlige angreb, da det ofte var sådanne udbrud der holdt hjem på den hurtige rute. Lars Werenberg var den første som angreb, da han efter kun 4-5 km kørte alene væk fra feltet. Kort efter kom yderlige 3 mand op, blandt dem den tidl. Odder rytter, svenske Mathias Carlson. Disse 4 holdt sammen i yderlige 2 omgange, inden 4 blev til 8. En gruppe med bl.a. Peter Lundblad kom op bagfra og gruppen faldt hurtigt ind i en god rytme. Desværre var der kun 4 hold repræsenteret i gruppen, så der var flere hold som var interesseret i at kører udbruddet ind, og efter yderlige et par omgange lykkedes det for en ret stor gruppe, (ca. 30) at få kontakt med de forreste.

Men Peter og Lars holdt sig klar, og kun ganske få km. efter sammensmeltningen, blev der angrebet igen. Først kørte Lars med, og da endnu et par stykker kørte efter kom Peter med. I alt sad der nu 6 ryttere fremme, hvor Lars og Peter som de eneste var fra samme hold. Det så pludselig godt ud. De 5 satte et hårdt tempo, idet gruppens 6 mand, fra Bianchi Nordic, ikke ville føre.
Men selv om Peter og Lars sled i det, og hurtigt fik et minut, var det kun lånt tid. Bagved sad Bianchi Nordic og Alessio Bianchi ved Bäckstedt og Ljunggvist og jagtede, og efter i alt 12 omgange blev det hele samlet igen.

Peter kørte igen kontra - og fik slået hullet med en lille gruppe, mens Lars blev i hovedfeltet. Herefter kørte flere grupper fra feltet og op til udbruddet, bl.a. med Frederik Modin, som sidste år kørte for fakta, men i år for MälerEnergi. Han var igen da 6 mand kørte væk for at afgøre løbet til sidst. Modin blev 2'er. Thomas Lundgaard der kørte for Luxemburgske CC Diffedange, kom også med frem. Her blev det til en 15. plads, trods efterveer fra et tidligt styrt. Også Jonas forsøgte at komme af sted fra feltet, men tabte kæden og blev indhentet igen. Lars forsøgte også, men havde ikke heldet og kræfterne. Begge kom med feltet hjem. Oppe foran kæmpede Peter bravt, men også hans kræfter slap op, og han måtte nøjes med en 28. plads.


10 seneste nyheder:
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST
24-07-2017 HJÆLP TIL BYFEST
02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia
23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber
19-06-2017 Weekendens løbsreferat
12-06-2017 Løbsreferat - Master DM, Fyen Rundt og GP Horsens
06-06-2017 Lindberg Sport Løbet Hammel - Løbsreferat
05-06-2017 Odder succes ved Tour de Himmelfart
04-06-2017 Herning Marcello Bergamo Cup - Løbsreferat
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet