Drenge- og ungdomsrytterne i Horsens

14-08-2004 af Dan Prangsgaard og Torben Søndergaard
I et stærkt besat felt i mellemste drenge var der gode placeringer og præmie til Andreas Urbak og Mads Prangsgaard som henholdsvis nummer 10 og 9. Dermed hentede Mads sin første præmie som cykelrytter. Nicolai Mondrup Jensen og Christian Vestergaard var også til start, de gennemførte begge løbet uden for præmierækken og viste god moral ved at komme godt i mål.

I ældste drenge var Kasper Sørensen, Anders Leick og Kasper Rosenberg til start. I et meget hårdt kørt løb sad Kasper Sørensen flot med indtil sidste omgang, hvor han desværre måtte slippe de forreste. Han sluttede ligesom Anders Leick udenfor præmierækken. Kasper Rosenberg måtte stå af efter første omgang på grund af et maveonde.

Lørdag skulle Ungdoms-rytterne ud på 57 km landevejsløb i Horsens. Der var 60 startende ryttere, heriblandt Charlie Køhler, Rasmus Urbak, Christian Elbæk, Bo Porsgaard og Jonas Søndergaard fra Odder Cykelklub. Efter noget nær 50 km udskildningsløb, hvor flere forskellige ryttere havde prøvet at komme af sted, bestod førerfeltet af 25 ryttere, hvor Bo Porsgaard Pedersen, Charlie Køhler og Jonas Søndergaard sidder med. Da det går stærkt nedad mod det sidste sving inden opløbsstrækningen, er det vigtigt at komme først med rundt i svinget. Dette lykkes for Jonas Søndergaard og han kæmper sig til en flot 2. plads. Charlie Køhler bliver nr 9 og Bo Porsgaard får en placering lige uden for præmierækken. Rasmus Urbak gennemfører, mens Christian Elbæk måtte udgå.

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News