Lau uheldig igen

20-08-2004 af Flemming Thomsen
Da ungdomslandsholdet stod op i morges til sidste etape, var opgaverne lidt mere bundne, da man ville forsøge at forsvare førertrøjen som Niki Østergaard så flot havde kæmpet sig til dagen før og samtidig se om man kunne beholde førstepladsen i holdkonkurrencen - Førertrøjen havde jo skiftet ejermand hver dag under løbet og Niki havde da også kun 32 sek. til en Belgier og 46 sek. til en tysk rytter - lidt mere ro var der på den efterfølgende plads hvor Morten Reckweg sad med samme tid som nr. 3.

Såvel det Belgiske som det Tyske hold var stærkt kørende og begge hold lå lige efter ungdomslandsholdet i holdkonkurrence - så det hele tegnede til en meget tempofyldt og kuperet etape som bestod af 4 omgange af knapt 20 km, ialt 78 km.

Som forudset blev der angrebet fra højre og venstre lige fra start og hele ungdomslandsholdet kæmpede en brag kamp for at holde sammen på det hele - alt gik godt de 2 første omgange som havde kostet stort mandefald, bl.a. Morten Høberg og Nikolaj Olesen som havde kæmpet det de kunne - for at nå holdets mål.

Ved 3. omgangs begyndelse sad der ca. 45 ryttere tilbage i feltet og på en af nedkørslerne sidder Lau på hjul af 2 belgier som ikke kan blive enige om - om vejen svinger til venstre eller højre - med det resultat at de kørte sammen og Lau styrtede igen. Da Lau kom op havde Mikkel Lund vendt cyklen for at få Lau tilbage i feltet og med et kæmpe arbejde fra Mikkels side lykkedes det at få Lau et godt stykke op i bil kortegen, så Lau selv kunne køre op til feltet, Mikkels arbejde havde desværre kostet ham så meget at han ikke selv kom med op igen.

Lau indtog sin plads i feltet - men var Desværre plaget af smerter i sit ene knæ - som havde fået et slag i styrtet, dette skulle da også vise sig at koste kontakten til feltet på den sidste stigning 3 km. fra mål - men alt andet lige var førertrøjen forsvaret og Niki blev en fortjent vinder af løbet, heldigvis komme Lau ind så betids at ungdomslandsholdet også kunne beholde førstepladsen i holdkonkurrencen med kun 4 sek, hvilket også viser hvor dygtigt de 6 ryttere har forsvaret føretrøjen.

Efter prologen var Lau nr. 120 og slutter samlet som nr. 34 - hvilket må siges at være rimeligt som løbet har udviklet sig for Lau.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder