Bronze til Odder på førstedagen af DM

28-08-2004 af Torben Søndergaard og Dan Prangsgaard
Kristian Lau hentede metal til Odder, da han blev nr. 3 på enkeltstarten ved DM. Dermed var der god grund til masser af smil i Odder-lejren. Som en understregning af Odder-rytternes styrke, opnåede holdet en fornem 2. plads i holdkonkurrencen. Det resultat kom i hus via Kristian Lau's 3. plads, Jonas Sønder-gaard som nr. 16 og Charlie Köhler som nr. 17. De øvrige ungdomsryttere sluttede med en 28. plads til Bo Pedersen, en plads som nr. 87 til Rasmus Urbak og en placering som nr. 95 til Christian Elbæk. Ud over podiepladsen til Lau var der præmie til Jonas, Charlie og Bo.
I Ældste-drenge kørte Kasper Sørensen sig frem i top 10 og sluttede som nr. 7 efter et godt disponeret løb. Martin Nielsen blev nr. 40 og sluttede dermed lige præcis i præmierækken. Martin Søndergaard blev nr. 45 og sikrede sig ligesom Søren Kristensen der blev nr. 57, en plads i A-feltet til søndagens linieløb. Kasper Rosenberg og Anders Leick blev med en placering som nr. 89 og 106 henvist til B-finalen i linieløbet. De kørte imidlertid begge en god enkeltstart. Ældste-drengene blev samlet nr. 6 i holdkonkurrencen.
I Mellemste-drenge have Nicolai Mondrup Jensen fart på cyklen. Han fik en flot placering som nr. 28 tæt og forfulgt af Andreas Urbak som nr. 32. Begge fik dermed præmie og plads i A-feltet i linielløbet. Christian Vestergaard og Mads Prangsgaard kørte begge deres hurtigste enkeltstart til dato. Desværre rakte det ikke til en plads i A-feltet. Christian blev nr. 68, mens Mads sluttede på den utaknemlige 52. plads, der akkurat ikke rakte til A-feltet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder