Sejr til Brian Henriksen

04-09-2004 af Flemming Kajberg Jensen og Dan Prangsgaard
Brian Henriksen sejrede igår B-klassens 130 km. lange løb ved Kerteminde. Henriksen sejrede foran den lokale Kasper Bay fra Cycling Odense, og Dean Iversen, Randers. Med helt fremme var også Kasper Eibye som sikerede sig en flot 5. plads, mens det blev til det første B point til Jesper Olesen via en 11. plads, efter sin oprykning fra C-klassen i foråret.

I Begynder klassen viste Per Juel at han er ved at finde formen. Efter sidste uges 11. plads i Århus, blev det i går til en flot 3. plads. Hvilket også var Per’s første skammelplacering til et cykelløb.

I Ungdomsklassen var der tre præmier at hente til Odder da Charlie Køhler blev nr. 7, Kristian Lau nr. 8 og Jonas Søndergaard nr. 12

Fire præmier til drengerytterne
I perfekt efterårsvejr med høj sol og ingen vind hentede mellemste og ældste drenge fire flotte placeringer i Kerteminde. I mellemste sad Andreas Urbak og Mads Prangsgaard med helt fremme da spurten satte ind. Andreas opnåede en flot femteplads, mens Mads kastede cyklen frem til en 12. plads. Begge ryttere kom i mål i samme tid som vinderen.

I ældste drenge kom Martin Nielsen i mål som en flot nummer ni. Han kørte en fornem spurt og holdt mange stærke rytter bag sig. Det blev også til præmie til Martin Søndergaard der ligeledes sled godt for placeringen som nummer 17.

Søren Christensen og Anders Leick kom begge godt i mål nogle minutter efter opløbet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder