Hårdt vejr og præmier i Hjørring

12-09-2004 af Dan Prangsgaard
Nordjylland og Hjørring viste vejrmæssige tænder da Odders drengerytter stillede til start søndag morgen til AB Super Best løbet. I mellemste trodsede Andreas Urbak, Nicolai Jensen og Mads Prangsgaard regnen og blæsten og rullede til start i feltet af ca. 40 ryttere.
Allerede på første omgang blev feltet rykket i stumper og stykker. I første gruppe kom Andreeas og Mads med, mens Nicolai førte an i en gruppe kort efter.
Den stilling holdt til mål og i hovedfeltets spurt blev Andreas nummer 8 mens Mads sluttede som nummer 11. Dermed fik de begge præmie. Nicolai sled flot bagved og nåede i mål lige udenfor præmierækken.

Ungdom havde præcis lige så hårde vejrbetingelser som de øvrige klasser da de kastede sig over Super Best løbets 80 vindblæste kilometer.
Kristian Lau hentede en fornem tredjeplads, mens Jonas Søndergaard blev nummer seks. Rasmus Urbak gennemførte løbet og Bo Pedersen udgik på tredje omgang.

I B-klassen var Odderrytterne igen i denne uge med fremme, da de sjove placeringer skulle afgøres. Brian Henriksen kunne desværre ikke gentage sin sejr fra i sidste uge, men det blev trods alt til en meget flot 4. plads. Jesper Olesen fik sin anden præmie i B-klassen, da han kørte i mål på 9. pladsen. Joakim Steen ville heller ikke holde sig tilbage, og han tog sig derfor af 11. pladsen. Dermed tog Odderrytterne sig af 25% af alle præmier i B-klassen.

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News